Ty si pěkně vjely do vlasů! Těhotná Agáta se toho nebojí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ty si pěkně vjely do vlasů! Těhotná Agáta se toho nebojí

Veronika Žilková, Agáta Hanychová a Kordula Stropnická
Veronika Žilková, Agáta Hanychová a Kordula Stropnická (Instagram)

Influencerka a podnikatelka z Brna Nela Slováková (32) a Agáta nebudou nikdy asi kamarádky na život a na smrt. Naopak. Pěkně si vjely do vlasů. Co těhotnou partnerku Jaromíra Soukupa (53) vytočilo do běla? 

Agátu si často dobírají kvůli počtu partnerů, které po nevydařeném manželství s Jakubem Prachařem (38) neminula její ložnice. Většina z mužů však nepřekonala tříměsíční zkušebku a od Agi dostali nemilosrdné kopačky. Nyní je sice šťastná po boku mediálního bosse Soukupa, se kterým tvoří pár už čtyři měsíce, její minulost ji ale pronásleduje.

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

„Směju se jí a počtu chlapů, který vystřídala. A přesto se do mě stále naváží. Řekla o mně, že jsem lehká holka. Přitom já měla dva vztahy pomalu po čtyřech letech, ona možná tak čtyři týdny vydrží s jedním. To mi už nedalo než se jí vysmát,“ pustila se do Hanychové skrze eXtra.cz Nela Slováková.

Agáta to samozřejmě tak nenechala a svou čest se okamžitě jala  bránit. „Pizda. Vůbec se o ní nechci bavit. Tahle holka se do mě pustila a já vůbec nevím proč, asi o ní nikdo nepíše," měla hned jasno Agáta a ukázala, že na jejím kanálu už nemá jméno Slováková žádný prostor. 

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Agáty těhotenství a Krainová na vesnici

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kosodrevinka
27. 9. 2022 • 09:31

Divadlo, aby získali viac sledovateľov na instagrame, na TV Bar., sledovatelia od Nely prejdú niektorí k Agáte, pani Lela Ceterová má veľa sledovateľov, tak už videjká sú u p.Soukupa, aké ľahké...

Eva Korotvičková
27. 9. 2022 • 00:24

Jenom robina 5 by nechtěla ani za zlaté prase.

Marta Kubíková
26. 9. 2022 • 18:44

To fakt hodně pobaví, když se začnou do sebe navážet dvě blbky.
Těžko říci, která je na tom s rozumem hůř. Slováková stále ukazuje ten svůj silikonový zadek pro honimíry a Agáta si cpe do podprsenky ponožky a dojí Soukupa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.