Klusovi drahé energie řešit nemusí: Rozhodnutí za všechny prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Klusovi drahé energie řešit nemusí: Rozhodnutí za všechny prachy!

Tomáš Klus s manželkou Tamarou
Tomáš Klus s manželkou Tamarou (Zdroj: Profimedia)

Zpěvák Tomáš Klus (36) a jeho manželka Tamara Klusová (34) si se zdražováním energií nemusí lámat hlavu. Přemýšleli totiž dopředu a jejich dům je vytvořen v souladu s přírodou. Díky tomu není skoro vůbec energeticky náročný.

I když to byla celkem tučná investice, manželé jsou dnes rádi, že se pro ni rozhodli. „My jsme totiž hodně zvažovali, jestli se do té investice budeme pouštět, protože prostě covid byl, jaký byl. Nakonec jsme se rozhodli si uzmout odjinud a ty peníze nasypat do té ekologické a teď už i ekonomické pomoci našim životům a našemu domu,“ vysvětlil Klus pro Super.cz. „A v momentě, kdy jsme dokončili poslední solární panel a tepelné čerpadlo, tak přišla tahle krize,“ dodal.

Tomáš Klus s manželkou přiznali další krizi! V ničem není jistota...

Video se připravuje ...

Zájem o alternativní zdroje energie teď enormně vzrostl a není se čemu divit. „Je to teď zase složité v tom, že nejsou k dispozici ty panely a čerpadla. Já jsem teď mluvil s pánem, který nám to instaloval, a říkal mi: „Hlavně o nás nikde nemluvte, já nezvedám telefony ani kamarádům, protože prostě nemám a všichni to najednou chtějí,“ pronesl Klus, který je rád, že se ho zdražování netýká.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.