Marešovi v zajetí emocí: Jedeme pokřtít do kostela naši dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Marešovi v zajetí emocí: Jedeme pokřtít do kostela naši dceru

Oslava 46. narozenin Leoše Mareše.
Oslava 46. narozenin Leoše Mareše. (foto: Instagram.com)

Moderátor a dnes už i úspěšný zpěvák Leoš Mareš (46) se momentálně chystá na svůj poslední koncert letošní sezóny, který proběhne v pátek. Během rozhovoru pro Život ve hvězdách ale prozradil i novinu ze svého soukromého života. Takhle sdílný moc často nebývá.

Po jeho poslední páteční show ho totiž čeká krásný víkend. „Jedeme pokřtít do kostela naši dceru. Takže máme v sobotu takovou rodinnou večeři a v neděli před polednem Alex pokřtíme. Takže to je víkend, který asi nikdy v životě nezapomeneme,“ básnil Mareš, který se očividně nemůže dočkat.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

Svou dcerku Alex, kterou má s manželkou Monikou Marešovou (41), moderátor často fotí a snímky se chlubí i na sociálních sítích. Fanoušci jsou ze sladké holčičky paf a neustále Leošovi připomínají, že dcerka je jeho kopií. I když je Alex teprve půl roku, Mareš už s ní má mnoho vtipných historek. „Nedávno byla na plavání a žena mi volala, že má první objev, že je mu devět měsíců a prostě připlaval k Alex, pohladil ji po tváři a ona pohladila jeho. Já na to: 'Cože? V šesti měsících? To má určitě po matce,' zasmál se moderátor.

Kdo je influencer?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.