Herečka Sabina Laurinová teď prozradila: Vypečený dárek k »50« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Sabina Laurinová teď prozradila: Vypečený dárek k »50«

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (Prima TV)

Ač na to nevypadá, Sabina Laurinová alias princezna Eufrozína z Troškových pohádek Z pekla štěstí už letos oslavila 50. narozeniny. „Dostala jsem k nim hezký dárek – covid,“ prozradila až nyní herečka. Pěkně vypečený prezent...

Žádná velká oslava se tudíž nekonala. „Strávila jsem týden v posteli a neměla čas přemýšlet o hloupostech,“ bere to Sabina s nadhledem. A jedním dechem dodává, že narozeniny obecně nemá ráda. Důvod je prostý a netýká se vůbec přibývajícího věku. „Ne proto, že bych nechtěla stárnout, ale protože mám pocit zastavení, rekapitulace,“ svěřila Laurinová své kolegyni Tereze Kostkové (46) v rozhlasovém pořadu Blízká setkání.

Sabina Laurinová nastupuje do Noci na Karlštejně: A prozradila novinky o dceři!

Video se připravuje ...

Mnohem raději se dívá dopředu. Připouští jen jednu výjimku, které se týká minulosti. „Možná bych znovu chtěla prožít narození svých dcer. Cítila jsem se asi úplně nejšťastnější,“ přiznala dvojnásobná maminka. Starší dceru Valentýnu (20) má s rockerem Josefem Vojtkem (57) a mladší Maju (14) se stomatologem Karlem Kameníkem (55).

Sabina Laurinová mlží o novém chlapovi? Do třetice by to už mělo klapnout

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.