Další čáp na cestě? Arichteva v silném podezření! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další čáp na cestě? Arichteva v silném podezření!

Rozšíří Veronika Arichteva už brzy rodinku?
Rozšíří Veronika Arichteva už brzy rodinku? (Instagram, archiv)

„Ještě jeden kousek bych ráda,“ nechala se před časem slyšet šestatřicetiletá manželka režiséra Bisera Arichteva (45). A možná se opravdu zadařilo, závažné indicie tu rozhodně jsou! 

Neexistuje totiž snad jediný hereččin snímek z poslední doby, kde by si nějakým způsobem nezakrývala oblast pasu. Jak si všimla Sedmička, Veronika Arichteva se buď nechá fotit jen po prsa nebo má na sobě hned několik vrstev volnějšího oblečení! A protože už při prvním těhotenství zatloukala do posledního okamžiku, nezbývá než opět vyčkat na hereččino oficiální oznámení ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...

„Já mám upřímně celý porod v takové mlze. Byla jsem v porodnici víc než deset hodin, než došlo na císaře. Od nějaké doby jsem měla pořád zavřené oči, asi jsem potřebovala být jen sama v sobě," okomentovala Veronika porod syna Luky v magazínu Maminka a dodala: „Porod nepostupoval a já jsem byla už dost vyčerpaná, i když jsem měla v sobě asi všechny drogy světa, které nemocnice nabízela."

Veronika Arichteva: Vína se nikdy nevzdám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.