Tak to nikdo nečekal! Marešová opět v porodnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tak to nikdo nečekal! Marešová opět v porodnici

Monika a její těhotenské bříško
Monika a její těhotenské bříško (Instagram)

Malé Alex Leoše a Moniky Marešových je už půl roku, a tak je možná čas na to rozšířit řady o dalšího potomka. Nebo snad byla návštěva porodnice u Apolináře čistě náhodná?

Krásná maminka Monika Marešová (40) opět zamířila na místo činu - do porodnice u Apolináře. Další překvapení v podobě druhého společného potomka s Leošem se ale nekoná. Monika přišla podle svých slov splatit dluh!

„To, že budu rodit u Apolináře, byla první, jasná a jediná volba. A chtěla bych zpětně moc poděkovat za úžasnou péči. Dnes jsem sem přišla tak trochu splatit dluh. Po celou dobu pobytu jsem zde využívala erární oblečení pro miminka. A když jsem se sestřiček zeptala, odkud je, řekly mi, že ho sem přinesly maminky, které tu rodily. Už tenkrát jsem věděla, že sem tu tašku věcí chci také přinést,“ prozradila důvod své návštěvy a rovnou dala typ ostatním maminkám, jejichž děti už vyrostly z novorozenecké velikosti. 

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.