Utajené problémy Lucie Bílé: Tři měsíce v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Utajené problémy Lucie Bílé: Tři měsíce v nemocnici!

Lucie Bílá
Lucie Bílá  (Instagram)

Zpěvačka Lucie Bílá (56) má jednoho jediného syna, Filipa (27). I když už je dávno dospělý, Lucii to přijde, jako kdyby ho porodila teprve včera. Pamatuje si každý detail a dokonce prozradila, že se synem musela strávit tři měsíce v nemocnici.

Když Bílá otěhotněla, nabídky na práci se jí stále jen hrnuly. Ona je ale kvůli svému požehnanému stavu odmítala. „Já jsem věděla, že to bude všechno krásný. Pamatuji si, že tehdy se rozjížděl muzikál Ježíš a já jsem dostala krásnou nabídku hrát Máří Magdalénu, ale já jsem řekla, že nechci, že mě čeká velký úkol, a jsem ráda, že jsem se tak rozhodla,“ pronesla zpěvačka pro eXtra.cz. „Vznikal ve mně život a každý den, kdy jsem s ním v kontaktu a vidím ho tady v divadle, si říkám, že to byla skvělá volba,“ říká radostně.

Lucie Bílá a Radek Filipi popřáli Lele k 33. narozeninám.

Video se připravuje ...

Po porodu však musela se synem zůstat celé tři měsíce v nemocnici. „Musím říct, že to pro mě byl jeden z nejkrásnějších úkolů, takže i když jsem s Filipem čekala tři měsíce v nemocnici, vůbec mi to nevadilo, protože jsem věděla, že je to úkol nad úkoly, a strašně jsem se na něj těšila," vzpomíná Lucka, pro kterou bylo nejdůležitější, aby byl její syn v pořádku.

I Bílá o sobě ale občas má pochyby, asi jako každá maminka. Filip ji ale naštěstí vždycky usměrní. „Když mám k sobě výtky jako matka, Filip mě vždycky zastaví a řekne - neměnil bych, a to je důležité,“ pronesla zpěvačka, kterou se synem pojí silné pouto.

Lucie Bílá na rozloučení se Zagorovou: Odešel můj životní pilíř

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janová klára
22. 9. 2022 • 03:43

jj a ty jsi ji nosli pomeranče...

janová klára
22. 9. 2022 • 03:42

a jak se ti s ním spalo?

pokud jsi s ním však osobně nespal, nemůžeš o něm takhle psát. ono "jedna paní povídala" není dostatečný důkaz o tom, jaký je nebo není. byt jím, tak tě žaluju pro pomluvu na veřejně dostupné síti.

AHel
21. 9. 2022 • 18:08

Článek o ničem - bez obsahu, trapárna až to bolí

strng
21. 9. 2022 • 16:01

Všechno to máte pomotane Bílá ležela v nemocnici 3 měsíce před porodem ne po porodu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.