Veronika Žilková a její nový chlap: PROČ SBALILA ROCKERA Z ARGEMY? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veronika Žilková a její nový chlap: PROČ SBALILA ROCKERA Z ARGEMY?

Veronika září vedle nového přítele Josefa Holomáče.
Veronika září vedle nového přítele Josefa Holomáče.  (Foto Aha! – Marek Pátek, CNN Prima News, ara)

Už před několika týdny vysílala Veronika Žilková (60) signály, že je připravená na nový vztah. Zrada stále ještě manžela Martina Stropnického (65) ji ranila, ale neskolila. „Sedím u otevřeného okna a čekám, co přijde,“ řekla deníku Aha! na srpnové zkoušce muzikálu Okno mé lásky. A ono přišlo!

Pod oknem byl podle všeho rocker Josef Holomáč (66). Basák z původní kapely Argema Veronice učaroval a splňuje všechny atributy.

Splněné přání

„Jsem už skoro volná, manžel podal žádost o rozvod. Určitě ale nechci nikoho mladšího. Co bych s ním dělala?“ tvrdila herečka s tím, že na koloušky si ani v nejmenším nepotrpí. „Když mu řeknu, že jsem byla na koncertu skupiny Olympic, když slavila patnáct let a mně bylo podobně, chci, aby řekl, že to pamatuje,“ přála si Žilková. A o 5 let starší Holomáč jejímu přání skvěle vyhovuje.

Bolek Polívka a Veronika Žilková uvádí na karlovarském festivalu film Zapomenuté světlo

Video se připravuje ...

Svatba (ne)bude

K oltáři by prý ale Veronika už ani ve velké zamilovanosti nezamířila. „Jsem matkou tří synů, povedu k oltáři je. To stačí,“ řekla Aha! herečka. Dosud měla tři manžely – režiséra reklam Jiřího Hanycha (64), inženýra Marka Navrátila (†55) a herce, politika a diplomata Martina Stropnického. Přísloví do třetice dobrého i zlého již naplnila.

Vždyť je to Suchoš

Pod společnou fotkou se na sociální síti strhla vlna gratulací, ale někteří fanoušci si Pepu Holomáče spletli s hercem Michalem Suchánkem (57). „Myslela jsem na první pohled, že je to Suchoš...“ mínila jedna ze sledujících. „To je Suchánek?“ přidal se další. „Se Suchánkem jo, gratuluju...,“ komentují fanoušci, kteří vedle Veroniky vidí známého baviče. Vtipné je to i z důvodu, že herečka se Suchánkem roky natáčela pořad Tele Tele a tehdy se šuškalo, že spolu mají poměr. Což oba razantně popřeli, Michal je přes 30 let šťastně ženatý.

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
17. 9. 2022 • 16:26

Proč sbalila rockera z ARGEMY? Protože žádný jiný chlap se nepotřeboval zviditelnit na něčem tak primitivním, jako je rodina Žilkové. Výše IQ Žilkové se projevilo nejen jejím doporučením Agátě, že na veřejnosti by neměla mluvit hovorově, ale „pravopisně” a také chlubením, že už má konečně chlapa, který se od ní nechal sbalit. To sbalení bude trvat asi jen do doby, dokud si pan rocker neuvědomí, do čeho že to vlastně vlezl.

Marta Kubíková
17. 9. 2022 • 10:07

Bulváre, zač nás trestáš, že denně musí být článek o komediantkách Žilkové nebo Agátě?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.