Gottová a dědictví po tátovi Karlovi: VZDALA BOJ S IVANOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dominika Gottová a dědictví po tátovi Karlovi: VZDALA BOJ S IVANOU!

Dominika Gottová k dědictví po svém otci: Je to od Ivany podraz! Budu se bránit
Dominika Gottová k dědictví po svém otci: Je to od Ivany podraz! Budu se bránit  (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, Instagram)

Chtěla zabojovat o část dědictví po svém otci Karlu Gottovi (†80)! Cítila se podvedená, že z něj byla vyškrtnutá, ale tenhle boj nakonec Dominika Gottová (49) definitivně vzdala. Nejstarší Slavíkův potomek to potvrdil deníku Aha!.

Na podzim 2015 od svého už nemocného otce přijala 6 milionů korun a následně podepsala, že se v budoucnu vzdává nároku na dědictví po něm. Do něj Dominiku skutečně notářka Alena Procházková po Gottově smrti nezařadila. Už tehdy chtěla Gottová vyrukovat na soudy s tím, že tzv. vydědění podepsala pod prášky (sháněla kvůli tomu lékařské zprávy a potvrzení, pozn. red.) a byla psychicky mimo. Nakonec to ale neudělala!

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

Omyl s Lucií?

Tentýž plán chtěla oprášit poté, co se letos od blízkých dozvěděla, že její sestra Lucie (35), která také od Gotta dostala na podzim 2015 šest milionů a vzdala se písemně nároku na dědictví, měla být nakonec – po dohodě řádných dědiců – součástí pozůstalostního řízení. „Proč Lucka ano a já ne? Je to od Ivany neskutečná drzost, takhle to nenechám!“ rozkřičela se na počátku léta Dominika. Zburcovala právníky, kteří napadení dědického řízení, uzavřeného letos na jaře, začali připravovat.

Táta by se divil

Od tohoto plánu Dominika nakonec znovu ustoupila! Roli mohlo hrát zjištění, že Lucie v dědickém řízení nebyla a ona o tom dostala mylnou informaci. „Rozhodla jsem se, že už to nebudu řešit! Kdo se chtěl napakovat, se napakoval. Myslím, že by se táta divil,“ napsala k tomu Aha! Gottová.

Dominika Gottová: Vzpomínkový koncert na tátu? Nechci poslouchat jeho písně od různých interpretů

Video se připravuje ...

Tři dědičky

Podle zjištění deníku Aha! byly součástí dědického řízení po Karlu Gottovi pouze jeho manželka Ivana (46) a nezletilé dcery Charlotta (16) a Nella (13).



Přečtěte si
hanainge
23. 8. 2022 • 23:41

Výše uvedený článek není pravda i není od Dominiky Gottové, protože jeden hloupý novinář znovu lhal o rodině Karla Gotta! To je fakt, protože Ivana Macháčková, Lucie, Charlotte Ella i Nelly nic nezdědili od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová i některé přátele zdědili od Karla Gotta! To řekl sam Karel Gott a to je pravda!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

hejhej
23. 8. 2022 • 14:23

Dominika vzdala boj s Ivanou ??????? Ivana nic neřešila, dědictsví řeší notář a K.G se před smrtí rozhodl , co uznal za vhodné. Ta lemra Dominika to zkušela i přes malé holky, už neví, jak přijít bezpracně k penězům. Geny rozhodně po pracovitém a cílevědomém otci nezískala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.