Závěrečný účet Hanychové: S Jaromírem jsme spolu žili nonstop každý den | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Závěrečný účet Hanychové: S Jaromírem jsme spolu žili nonstop každý den

Návrat Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa do Česka
Návrat Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa do Česka (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Sedmatřicetiletá dcera Veroniky Žilkové po nekonečných prázdninách s Jaromírem Soukupem (53) bilancuje. A že se přitom rozplývá blahem se jeden nediví. Podnikatel na nějakou tu kačku hledět nemusí a počítat sporé dny řádné dovolené také nemuseli ...

„Mám z toho husí kůži, ano, opravdu jsem měla jedno z nejhezčích lét. Užila jsem si ho na pláži s celou rodinou a bylo to skvělé. S Jaromírem jsme spolu žili nonstop každý den, což by mnohým po tak krátkém vztahu přišlo nemožné," pěje Agáta ódy po luxusní dovolené s miliardářem Soukupem na eXtra.cz.

Agáta se pochlubila, jak Jaromír vaří:

Video se připravuje ...

„Máme jediný problém. Když umývám nádobí, já nechávám houbičku ve dřezu, ale Jaromír ji dává na dřez. To je náš největší problém. Všechno dělá líp než já, dokonce i to nádobí umývá líp než já. Tak jsem se rozhodla, že to asi nechám na něm. Navíc i skvěle vaří a jsem ráda, že nemusím dělat pořád to stejné dokola a naučím se od něj i něco nového," dodala Hanychová stran dosavadních "rozepří".

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup spolu ve Španělsku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cap_cerny
21. 8. 2022 • 08:18

Už byste mohla konečně uvést, kde a kdy Kateřina Brožová na Agátu Hanychovou reagovala.

Dianthos
20. 8. 2022 • 21:50

Fionoro, zřejmě, stejně jako Agáta, neumíte číst. Brožová se vůbec nevyjadřovala k Žilkové, tím spíš ne k Agátě.
Prostě jenom nepodepsala smlouvu na účinkování v muzikálu, kde by se alternovala se Žilkovou. Odůvodnění - osobní a profesní důvody.
Žilkovic rodina jí zřejmě nestojí za komentáře do bulváru. To je jenom Agátino zbožné přání, aby měla o čem diskutovat. Protože konflikty jí zvyšují sledovanost na instagramu...

Dianthos
20. 8. 2022 • 21:46

S tím, že by vedle ní omládl, nesouhlasím. Naopak vynikne jeho věk. Vedle Brožové zářil. Teď nezáří. Těch pět let rozdílu věku mezi fotografiemi by nemělo být tak zřetelných.
Vedle Agáty je víc unavený, bez energie a také v těch neoholených vousech působí zanedbaně. To už není na jeho věk. Ale hlavní je, jak se on cítí, ne jak vypadá.

fany22
20. 8. 2022 • 20:10

Píšete už podruhé. Můžete nám prozradit, co Brožová kde řekla?

fany22
20. 8. 2022 • 20:03

Nehodnotím celkově Brožovou. Ale j a k na Agátu reagovala? Co vím, neřekla o Agátě slovo, a dokonce ani slovo o Žilkové. Jen odstoupila. A na to snad má právo.
Naopak Agátina reakce, pokud to bylo tak, jak je uváděno, byla reakce namyšleného, drzého spratka. K obdivu na ní nevidím nic.
Navíc Brožové tyká, ačkoliv se neznají?
Pomíjím ještě trapný útok na věk. Agátě bylo kolem dvaceti, když uváděli Pojišťovnu, nikoliv pět let. Trapnost na entou, jako z té rodiny už mnohokrát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.