Dcera režiséra Adamce Jasmína (13): Šuby duby Amerika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dcera režiséra Adamce Jasmína (13): Šuby duby Amerika!

Jiří Adamec s dětmi - synem Daníkem, dcerou Jasmine, která hraje v muzikálu Papouška
Jiří Adamec s dětmi - synem Daníkem, dcerou Jasmine, která hraje v muzikálu Papouška (David Kundrát)

Americkou premiéru má za sebou. Dcera režiséra Jiřího Adamce (74) a moderátorky Jany Adamcové (50) hraje titulní roli v muzikálu Shrek v Miami. Jasmína Anna (13) sklidila obří potlesk. Klidně si teď může prozpěvovat »Šuby duby Amerika« jako František Ringo Čech (79) ve filmových Básnících.

Malí i velcí herci měli na přípravu úterní premiéry jen tři týdny. „Jasmínka měla nejvíc textu, ale vůbec jsem ji neviděla se učit,“ říká pyšná maminka. „Dala to neuvěřitelně báječně,“ raduje se Adamcová. Je to jeden z bonusů, který rodině přinesl druhý domov na Floridě. Jak Jasmína, tak její starší bráška Daniel (16) mluví jako rodilí mluvčí a pořádně se jim rozšířily obzory. Dan chce navíc příští rok být v místním divadle ve Fort Lauderdale asistentem produkce nebo režie, herectví ho tolik neláká.

Jiří Adamec: Radan Dolejš našim projektům dával duši

Video se připravuje ...

Spřízněná duše

Za největší dar ale považuje matka Adamcová to, že Jasmínka získala za mořem spřízněnou duši na celý život. „Od prvního okamžiku, kdy se v roce 2015 potkaly, jsou nerozlučnými kamarádkami,“ pochvaluje si Jana. „Vůbec nevadí, že se vidí jen jednou ročně. Během covidu si každý den několik hodin telefonovaly, online spolu vařily, uklízely, no, toho bylo pomálu, zpívaly a hrály hry. Vzniklo přátelství, které je neuvěřitelné. A to je prostě úplně nejvíc,“ raduje se Adamcová.

Z muzikálu do muzikálu

Jasmína je už ostřílená herečka. Hrála v Miami v několika představeních, v Česku představovala malou Marilyn Monroe, objevila se v muzikálu Čas růží a nyní hraje papouška v muzikálu Ostrov pokladů.

Jiří Adamec o svém manželství: Náš vztah prochází vývojem, ale nerozvádíme se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
21. 8. 2022 • 17:38

🆒🆒🆒🆒🤣🤣🤣🤣do Ameriky?to ne.tam jsou zli lidi😁😁😁😁😁😁😁

Alva
20. 8. 2022 • 09:48

Nechápu , co lidé vidí na Americe, pro mne to není vzor, demokracie, sociální systém, školství, vše na bodu mrazu a stále se v tom někdo vzhlíží, buďme rádi za naši zemičku, že tam někdo zpívá?, ona je takový talent?, nebo povolání dcera?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.