Houslista Pavel Šporcl zažil v Maroku peklo: Průjem, špína a drsné chování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Houslista Pavel Šporcl zažil v Maroku peklo: Průjem, špína a drsné chování!

Šporcl se nechal zvěčnit s korábem pouště.
Šporcl se nechal zvěčnit s korábem pouště.  (Foto Facebook.com, Instagram.com)

Procestoval už díky hudbě celý svět a ví, co může kde očekávat. Letošní dovolená Pavla Šporcla (49) v Maroku ale předčila veškerou jeho fantazii. Když si jeho žena, herečka Bára Kodetová (51), stěžovala na nepořádek, zavolal na ni hotelový manažer dokonce policii!

Léto začalo dobře. Houslový virtuos odletěl v červenci s manželkou do Ameriky, kde také vystupoval, a vše bylo zalité sluncem. Peklo začalo až na druhé dovolené v srpnu v Maroku. „Pětihvězdičkový hotel Iberostar se o pět hvězdiček ani neotřel,“ zlobí se na sociální síti houslový virtuos.

Neumyté sklenice

Stěžuje si nejen na nefungující wifi, ale hlavně na špínu na pokoji a v restauraci či hlasité a neustále jezdící skútry na hotelové pláži, která byla prý hotelová jen na webových stránkách. A to není zdaleka všechno. „Polovina Čechů z naší skupiny, včetně nás, dostala po pár dnech průjem z neumytých sklenic nebo špatně uvařeného jídla a někteří měli potíže i tři dny poté, co se vrátili do České republiky,“ popisuje Pavel znechuceně.

Herečka Bára Kodetová zavzpomínala na tátu! Co jí Jiří Kodet naučil?

Video se připravuje ...

Vrácení peněz

Když si šla Bára stěžovat, že neteče voda, nefunguje klimatizace a na pokojích je špína, manažer na ni zavolal policii. Situace byla nesnesitelná. „Budu si stěžovat nejen na celosvětové vedení společnosti Iberostar, ale především budeme od Exim Tours požadovat vrácení peněz za tento zpackaný zájezd,“ je si jistý houslista. Radost z toho, že byla opět celá rodina, včetně tří dcer, po dlouhé době pohromadě, kvůli otřesným zážitkům rychle vyprchala.

Šporcl s dcerami na zahájení Febiofestu: Kde nechali mámu Kodetovou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Draga Moravcová
19. 8. 2022 • 08:04

jeníku jiráku ten dle vás "šmidli boy a rádoby muzikant" je jeden z našich nejlepších housllstů, virtuoz. Vy asi pravděpodobně o vážnou hudbu ani nezavadíte, tak hloupě takto plácáte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.