Kluková upustila páru: Je to pěkný hajzl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kluková upustila páru: Je to pěkný hajzl

Uršula Kluková se proslavila jako komička
Uršula Kluková se proslavila jako komička (archiv)

Herečka Uršula Kluková (81) dnes slaví narozeniny! Svou loňskou oslavu kulatin si užila až až, a proto na letošní rok prý nic neplánuje. Pro eXtra.cz prozradila, že bude jen se svými milovanými zvířátky. I oni ji ale občas umí pořádně potrápit.

Uršula Kluková byla vždy plná humoru, který ji ani s přibývajícím věkem neopouští. Dnes slaví krásné 81. narozeniny, ale na velké oslavy se necítí. Užila si jich dost minulý rok. „Slavilo se týden, dostala jsem krásné dárky. Je to hezké, když si na vás někdo vzpomene, ale na oslavy si skutečně sama nepotrpím,“ svěřila se pro eXtra.cz.

Uršula Kluková: Zdraví si udržuje rituály! Co přesně dělá?

Video se připravuje ...

Svoje letošní narozeniny plánuje strávit v klidu domova se svým kocourkem a čivavou. Pejsek dostal velmi zajímavé jméno. „Jmenuje se Bob Emanuel Kalíšek, to má podle chovné stanice. A je to pěkný hajzl. Včera mi zrovna utekl. To jsem si dala, to bylo řvaní a lítání,“ povyprávěla známá herečka, která se očividně nenudí.

Yvetta Simonová na devadesátinách Josefa Zímy: Co o něm prozradila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.