Poulíček přeskočil Hložka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Poulíček přeskočil Hložka!

V průběhu turnaje bylo možné pozorovat různé kreace, které v zápalu hry někteří předváděli. Výjimkou nebyl ani Pavel Poulíček, který přeskočil odpočívajícího Standu Hložka.
V průběhu turnaje bylo možné pozorovat různé kreace, které v zápalu hry někteří předváděli. Výjimkou nebyl ani Pavel Poulíček, který přeskočil odpočívajícího Standu Hložka. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zuzana Belohorcová (31) sportovního ducha nezapře, ale když jde o tenis, tak jí síly prostě nestačí. Slovenská moderátorka se totiž rozhodla ukázat svou mrštnost i na Prague Prix tenisovém turnaji dětí a osobností, který jako každý rok pořádal bývalý automobilový závodník Tomáš Vavřinec.

Ale bohužel bez úspěchu, Zuzka prohrála už v prvním kole. To Pavel Poulíček (32) je jiný kabrňák! Nejen že hraje tenis, jako by se s raketou už narodil, ale dokonce i přeskočil Stanislava Hložka (52), který odpočíval pod sítí.

Útěchou pro půvabnou Zuzanu Balohorcovou byl alespoň její přítel Vlasta Hájek, který ji na tenisový kurt doprovodil. „Snažila jsem se, ale bohužel bez úspěchu,“ nechala se slyšet po zápase Belohorcová, která svou prohru brala s úsměvem. Ve sport centru Hotelu Step, kde se turnaj konal, předvedl svou důkladnou průpravu zkušený sporťák Pavel Poulíček, který naopak stále vyhrával. Zkušeně mu sekundoval i Standa Hložek, jenž v mezičasech vyměnil raketu za mikrofon a několikrát pro malé hráče zazpíval.

V průběhu celého odpoledne bylo také možné pozorovat různé zajímavé kreace, které v zápalu hry někteří předváděli. Třeba zpěvák Michael Foret poskakoval na kurtu občas jako opice a snažil se zachytit každý míček. Herečka Eva Čížkovská zase nestíhala zachytit ani jeden míček, a když se jí to konečně povedlo, odpálila ho až skoro na střechu budovy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.