Do třetice všeho dobrého? DALŠÍ SVATBA NOIDA BÁRTY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Do třetice všeho dobrého? DALŠÍ SVATBA NOIDA BÁRTY

Co nevidět se Eliška stane vdanou paní
Co nevidět se Eliška stane vdanou paní (Foto Instagram.com)

Ani dvě nevydařená manželství Václava Noida Bártu (41) neodradily od další svatby. Jeho tanečnici Elišce Grabcové se na ruce zablýskal prsten a už 3. září mu řekne »ano«.

Pro nastávající nevěstu byla žádost o ruku trochu překvapením, ale posléze v rozhovoru pro ShowTime přiznala, že i splněným snem. „Je pravda, že jsem si ještě neuvědomovala, že je to za chviličku, ale teď mě to dojalo. Doufala jsem, že si mě někdy vezme, že mě ale požádá o ruku, to jsem absolutně nečekala,“ přiznala Grabcová

Dvakrát rozvedený Vašek Noid Bárta utajil zásnuby! Tanečnice má ale jasné podmínky

Video se připravuje ...

Tentokrát sází Noid Bárta na menší veselí v rodinném kruhu. „Bude to malá svatba asi s 32 hosty, z toho asi 12 dětí, takže to bude spíš ‚kinder party‘ s dětským skákacím hradem,“ nechala se slyšet také budoucí nevěsta. Nastínila také, jakým směrem se bude ubírat hostina a zábava. A to je vskutku netypické. „Po obřadu se chceme převléct a půjdeme na ryby, takže budeme krásní jen chvíli,“ přiblížila netradiční plány. 

Celá akce se evidentně ponese v poklidném duchu, na bujaré veselí nejsou vhodné podmínky. Eliška totiž připomněla, že mladší dceru plně kojí a prý se tomu budou muset přizpůsobit i šaty. „Svatební šaty jsem měla vždy vysněné à la mořská panna, upnuté. To se ale rozplynulo po prvním porodu. Teď je mým cílem mít ‚kojící‘ šaty," přiznala s úsměvem. 

Noid a jeho partnerka Eliška Grabcová: Jak se těší na nové miminko?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.