Medvecká úplně na dně: ZRANĚNÍ PŘI NATÁČENÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Medvecká úplně na dně: ZRANĚNÍ PŘI NATÁČENÍ

Taťjana Medvecká
Taťjana Medvecká (Moje zdraví)

Oblíbená herečka a dabérka Taťjana Medvecká (68) aktuálně září v seriálu Policie Modrava. V pořadu  7 pádů Honzy Dědka se ale rozpovídala o jednom z natáčení, kde si přivodila ošklivé zranění. 

V sedmdesátých letech si střihla menší roli ve snímku Osvobození Prahy. Na poslední ostrou scénu ale nevzpomíná zrovna v dobrém. Natrhla si totiž stehenní sval a zpackala si i dovolenou. 

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka: Za koho zaskakovala v Marečku, podejte mi pero?

Video se připravuje ...

„To bylo strašně těžký. Byla jsem na škole. S Naďou Konvalinkovou jsme byly dvě vězenkyně prchající z Terezína. Režisér říkal, že jedna bude ležet polomrtvá na voze, druhá utíkat. Chytrá Konvalinková řekla, že ona bude ležet. Tak já, pionýrka, že budu běhat. Dopadlo to katastrofálně. U filmu se všechno zkouší. Měla jsem běžet o život už na zkouškách. Ale nebyla jsem trénovaná. Když jsme šli na ostrý záběr, cítila jsem, jak mi svaly vibrují. Opakovalo se to mnohokrát. My jsme pak s mým tehdy ještě ne mužem měli jet na dlouhou dovolenou na Kavkaz. Dva dny před odjezdem mi volali z ateliérů, že se to musí natočit znovu, protože záznam utopili v laboratoři. Říkala jsem, že jedu pozítří na dovolenou, a oni, že to stihneme, zítra to natočíme a pozítří odjedu. Přišla jsem na to natáčení, nohy se ještě nezahojily, pořád se klepaly. Šla jsem za panem Vávrou, že mě ty nohy bolí a že bych ty zkoušky jen odchodila. Dovolil to, jenže když se jelo naostro, přeskočila jsem takový potůček a jako podťatá jsem padla,” svěřila se Medvecká

Herečka Taťjana Medvecká: Jsem babičkou na baterky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.