Slováčková děsí svými stavy: Dvě hodiny brečím a jdu spát, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slováčková děsí svými stavy: Dvě hodiny brečím a jdu spát, tvrdí

Anna Slováčková si prošla rakovinou.
Anna Slováčková si prošla rakovinou. (instagram.com)

Za svůj život si herečka a zpěvačka Anna Slováčková (26) prošla již lecčím. Všechny překážky, včetně té největší zdravotní, úspěšně překonala a nyní se naplno snaží věnovat své kariéře. Klacky pod nohy jí hází kauzy spojené s jejími slavnými rodiči. Těmi se ale rozhodit nenechává.

Přestože je Anička Slováčková aktivní na sociálních sítích, kde zveřejňuje fotky ze svého osobního i pracovního života, své soukromí si rovněž umí pečlivě hlídat. Médiím sice čas od času poskytne rozhovor, svá slova ovšem volí pečlivě. Tématům spojeným s jejími rodiči se vyhýbá jako čert kříži. Výjimku neudělala ani v rozhovoru pro deník Blesk. „O tom se prosím nebudeme vůbec bavit. Je to naše rodinná věc a není nutné, aby do toho viděla celá republika, když to ničemu nepomůže,“ prohlásila Anna Slováčková, jak informoval web eXtra.cz.

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní! Zelenskyj k Česku a razie v Praze

Video se připravuje ...

Odmítavě kupodivu nepřistoupila k otázce spojené s alkoholem, který se často dává do souvislostí s její slavnou maminkou, herečkou Dádou Patrasovou (66). „Alkohol mám znechucený do jisté míry. Nejsem abstinent, ale nenávidím opilé lidi a zároveň i situaci, kdy jsem já opilá. Takže když už se opiju, je to velké špatné. Dvě hodiny brečím a jdu spát,“ přiznala dále v rozhovoru.

V posledních letech zaznamenala hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 velký tlak na psychiku spojený jak s jejími rodiči, tak s jejími vlastními strastmi. Anička se dlouho potýkala a někdy stále potýká s nízkým sebevědomím. Snaží se ale na sobě pracovat, začala chodit na terapie a o svých problémech se nebojí veřejně hovořit. „Není jednoduché ze dne na den přepnout a říct si: Ok, už bude vše v poho. Je to běh na celý život,“ přiznala otevřeně Anička Slováčková, která je momentálně nezadaná, ale rozhodně si nezoufá.

Jasně řekla ne, a přesto ji znásilnil! Toto trauma prožívala tentokrát Anna Slováčková

Video se připravuje ...

Po nepovedeném vztahu z minulého roku se v současné chvíli vázat nechce. „Byla jsem minulý rok, ale příliš jsem to nepublikovala, možná právě proto, že jsem tušila, jak rychle to skončí. A poté, co mi vyprávěla kamarádka, jaká individua se objevují třeba na seznamce Tinder, tak mám obavu, že asi zadaná ani nebudu,“ řekla rázně Slováčková. Na lásku však nezanevřela a nakonec pronesla velké přání. „Hlavně bych chtěla mít normální rodinu, v níž budou všichni šťastní a zdraví.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.