RADOST U JÁGRA: Žádost o ruku a svatba na spadnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

RADOST U JÁGRA: Žádost o ruku a svatba na spadnutí

Legendární Jaromír Jágr
Legendární Jaromír Jágr (David Kundrát (Blesk))

Tak se konečně dočkala. Neteř hokejové legendy Jaromíra Jágra (50) Pavlína (29) je oficiálně zasnoubená. Její přítel Sebastian před ní poklekl a ona samozřejmě řekla ano. Pochlubila se tím na svých sociálních sítích.

Pavlína zažívá jedno z nejšťastnějších období ve svém životě. Po porodu syna Maxmiliana se ji její přítel Sebastian rozhodl požádat o ruku a udělat z nich tak oficiálně rodinu. Na prsteníček Pavlíně navlékl elegantní diamantový prsten a ona byla štěstím bez sebe. Termín svatby je ale zatím v nedohlednu. „Uvidíme. S Maxíkem teď ještě nemám úplně energii a čas to plánovat. Nespěchám na to,“ odpověděla budoucí nevěsta na dotaz v komentářích.

Krásná přítelkyně Jágra Dominika Branišová: Jarda mi dal zákaz a dítě až za rok!

Video se připravuje ...

Pavlína si svého budoucího manžela nemůže vynachválit. Dost podstatně jí totiž pomáhá s péčí o jejich malého syna. „Pomáhá mi fakt hodně, jsem za to strašně ráda. Ta druhá náruč je opravdu potřeba. Obdivuju všechny matky, co zvládají děti samy,“ svěřila se nedávno Jágrova neteř pro eXtra.cz.

Jágr, Rada, Bosák i Paska na Kollerovi: Jak ohodnotili film o nejlepším reprezentačním střelci?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
16. 8. 2022 • 09:19

Svatba ještě nebyla a už mají dítě?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.