Cikánská svatba trhla veselku Vémoly: GODLA V AKCI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Cikánská svatba trhla veselku Vémoly: GODLA V AKCI

Zdeněk Godla měl být na  svatbě svědkem, kvůli práci se však zúčastnil »jen« jako velmi vítaný host.
Zdeněk Godla měl být na svatbě svědkem, kvůli práci se však zúčastnil »jen« jako velmi vítaný host. (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Veselka Patricie (26) a Radka Kirveje (40) v sobotu v severočeském Jirkově bude patřit k veselkám roku ve městě. A nejspíš předčila nedávnou svatbu naoko Karlose Vémoly (37) s Lelou (33).

Vítaným hostem svatby byl herec Zdeněk Godla (47), který měl jít původně za svědka. „Omluvil jsem se dopředu kvůli práci. Byl jsem propagovat náš seriál Socki na ruby, kde Radek, ženich, také hraje,“ řekl po příjezdu Godla. „Mají to krásně vyzdobené,“ chválil herec a šel se bavit.

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

Na obřad na zámek Červený Hrádek nevěstu Patricii Martonovou přivezla bílá limuzína Hummer, ženicha Radka modrý cadillac. On měl luxusní oblek za skoro čtyřicet tisíc korun, ona modelové šaty s vlečkou. Tam si řekli před skutečným oddávajícím, zastupitelem Josefem Šebkem, své »ano«. Na hostinu stylizovanou dozlatova do jirkovského divadla už manžele Kirvejovy odvezl kočár tažený dvěma vraníky.

Na zámku družičky trousily bílé okvětní lístky růží, schody divadla pokrývaly lístky zlaté. Venku se griloval čuník. Pravou cikánskou veselku tvrdila romská kapela. Na svatbě bylo kolem dvou set lidí, ale proběhla v klidu. „Neměli jsme hlášený žádný incident, ani přes noc, ani rušení nočního klidu,“ potvrdila včera policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Godla na Slavíkovi s Bendigem: Přiznal drogy ve vězení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kristýnka Official
17. 8. 2022 • 14:37

Ty vaše komentáře to je neskutečná závist. Vás to *** že to nejste vy co prej socky tvl to je ubohý

Alva
15. 8. 2022 • 11:01

To nelze ani komentovat, luxusní oblek skoro za 40 tisíc, co je na tom luxusního, normální cena za slušný oblek atd.Všude pan Godla a stále má dluhy, nerozumím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.