Bolek Polívka (73) o pití vína... Prodávám tu své zkušenosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bolek Polívka (73) o pití vína... Prodávám tu své zkušenosti

Bolek Polívka při natáčeníPálavy
Bolek Polívka při natáčeníPálavy (Renata Matějková, Filip Holec )

Pálava je nejen kraj vínu zaslíbený, ale také nový seriál, který zanedlouho uvidíme na Primě. Volně navazuje na úspěšné Vinaře, i když v tomto případě nehraje víno až tak důležitou roli. Děj je postaven na kontrastu mezi starousedlíky a »náplavami«.

Vše se točí kolem dvou přátel (Patrik Děrgel a Michal Isteník) kteří se setkávají na plánovaném srazu po pěti letech. Doprovází je ale i ženy, např. sportovkyně Ája (Denisa Nesvačilová). Sami netuší, jaké změny je v tomto krásném kraji čekají, život některých postav se dramaticky změní. Starousedlíky představují některé postavy známé z Vinařů, například Tomáš Matonoha, Miroslav Táborský, který si zopakoval roli znalce vína Fuksy.

Na MFF KV oceněný Bolek Polívka: Museli mě přesvědčit, že to není protekce

Video se připravuje ...

Nově se objeví Boleslav Polívka v roli majitele Farmy Pálava (opravdu existuje, patří Tomáši Vicanovi, duchovnímu otci seriálu). „Není nad to, když herec dostane postavu, ve které se odráží jeho životní zkušenosti tak, jako tady. Na mé farmě jsem si zkusil i odvrácenou tvář podnikání. Navíc víno je mé oblíbené pití, dá se při něm krásně povídat, neusnete jako u piva. Také jsem tady potkal kolegy, co mám rád. Bonusem bylo, že nám při natáčení téměř nepršelo,“ líčil Bolek Polívka při poslední klapce před pár dny.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Bolkem Polívkou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.