Jitka Zelenohorská a vdova po Matuškovi Olga: FACKY KVŮLI WALDOVI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jitka Zelenohorská a vdova po Matuškovi Olga: FACKY KVŮLI WALDOVI!

Jitka Zelenohorská
Jitka Zelenohorská (Foto Aha! – Alexander Malachovský)

Kdo by neznal scénu, ve které její sexy zadeček razítkuje výpravčí Hubička v podání Josefa Somra (88) v Menzelově filmu Ostře sledované vlaky? A právě majitelka tohoto krásného pozadí Jitka Zelenohorská (75) se bojí, že jí nafackuje manželka Waldemara Matušky (†76).

Olga Matušková (73) totiž letí z domovské Floridy do Prahy, aby 16. září vystoupila v Divadle Broadway na vzpomínkovém koncertě na Waldemara Matušku, který se tam pořádá k jeho nedožitým 90. narozeninám. „Tak ráda bych tam šla, ale nevím, jestli mě Olinka nevyhodí,“ řekla Aha! Zelenohorská, která s Matuškou v době jeho absolutně největší slávy pět let žila, a když se zamiloval do Oliny, zmlátila oba.

„To bylo tak. Bydlela jsem s Waldou v jeho bytě na Václaváku a on tam jednou značně společensky unavený přitáhl partu lidí z Liberce. Mezi nimi byla i Olinka,“ svěřila Aha! Zelenohorská s tím, že Waldemarovi navrhla, ať si v pokoji dáchne na gauči, protože za chvíli vystupuje v Rokoku, a ona že se o společnost postará.

Zabiju je!

„Tak si Walda lehl na gauč a povídá: Olinko, pojď ke mně! Ona šla, lehla si vedle něho a oba usnuli. Já myslela, že se zblázním a že je zabiju,“ popisovala Zelenohorská. A když ti dva tak sladce spali, tak jí prý společnost začala říkat: Nech ji bejt! Něco spolu mají, ale ona ho vážně miluje! Pochop to!

Hvězda Ostře sledovaných vlaků Jitka Zelenohorská: Čeká mě operace nohou!

Video se připravuje ...

„A to mě tak naštvalo, že jsem vzteky praskala. A tak jsem těm dvěma vzala ty jejich spící hlavy a vší silou jsem jimi asi tak třikrát práskla o sebe! Walda se vzbudil a pelášil do Rokoka. Olinu jsem potom okamžitě i s těma lidma z bytu vyhodila. A náš rozchod s Waldemarem byl tímto zpečetěn,“ komentovala herečka. Potom prý jela do Anglie propagovat oscarové Ostře sledované vlaky, v tu dobu tam byl i Matuška se Souborem písní a tanců, setkali se a dohodli se, že se rozejdou. „Řekl mi, že si nemůže pomoci a že Olinu miluje. Tak jsme se rozešli,“ svěřila ještě Zelenohorská, která Olině dávno odpustila.

O berlích?

„Ona ale neodpustila mně, a já nevím co. Možná to bouchání hlavami. Takže vážně nevím, jestli mě z toho koncertu nevyhodí. Ba co víc, jestli mě tam vůbec pustí,“ posteskla si herečka, která je ochotna přijít do Divadla Broadway i o berlích.

Olga Matušková poslala pozdrav z Floridy:

Video se připravuje ...

„Žiju v Berlíně, ale přijela jsem si do Mladé Boleslavi nechat udělat endoprotézu. Je to ještě čerstvé, berle jsou nutné. Mně to ale nevadí, ráda bych na tu Waldovu oslavu šla, vždyť to byla léta krásného života. A i Olinku ráda uvidím. Prý se vdala za tehdejšího ředitele Semaforu Plannera, toho dobře znám. Měli bychom si všichni o čem povídat,“ přemítá Zelenohorská.



Přečtěte si
zuzakirsch
14. 8. 2022 • 10:36

Německý důchod, ale zdravotnictví za český peníze. Endoprotéza, zuby, lifting,...

lekno
13. 8. 2022 • 18:57

Majitel bytu byl Waldemar M. Takže vyhazovat jeho hosty z bytu.. Ptala si Jitka Z. k tomu vyhození alespoň souhlas od něho ? Zřejmě ne. A vší silou třískat hlavy 2 spících lidí o sebe – to mi přijde už zdravotně nebezpečné. Mohly zůstat negativní zdr. následky, někdy se objeví až po čase.. Proč raději ona nezačala zhluboka dýchat a kdyby to nerozdýchala, hrozil by dále agresivní fyzický projev od ní, měla se zdekovat, zmizet někde ven – zaběhat si třeba. Kdyby se tam dělo i hůře – hlavy jim otřískávat neměla. Chyběla úroveň. Rozejít se dá přece i bez agrese. Proč zůstávat s někým, kdo chce jinou ?

Uživatel_154162
13. 8. 2022 • 17:27

Chudák paní Zelenohorska ještě se té Blechy bude doprošovat ne?
Vyhodila jí tenkrát z bytu na Vaclavaku kam se k Matuskovi nalifrovala i když tam ještě bydlela Zelenohorska.
Trumpovo děvče Blechova je střevo které se ničeho nestiti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.