Rolins a Nedvěd! První souboj o... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rolins a Nedvěd! První souboj o...

Dara Rolins a Pavel Nedvěd
Dara Rolins a Pavel Nedvěd (Instagram)

Pár tvoří už přes rok a i když mají oba pracovně dost napilno, umí si na sebe najít čas. Zpěvačka Dara Rolins (49) a její přítel, někdejší fotbalový reprezentant Pavel Nedvěd (49), si často užívají společné chvilky na dovolených u moře. Dara se nyní pochlubila fotkou, na které oba dva předvádějí své dokonalé postavy. Tak co, kdo ji má lepší?

Jde vidět, že Daře a Pavlovi to skutečně klape. Jsou spolu už něco málo přes rok a zatím se zdá, že je jejich vztah zalitý sluncem. A to doslova. Partneři totiž často jezdí za sluncem k moři a užívají si ten klid a pohodu. Rolins se nedávno dokonce pochlubila jejich společnou fotkou a těžko říct, kdo z partnerů na ni vypadá lépe. Co myslíte?

Dara Rolins a Pavel Nedvěd mají dokonale vyrýsovaná těla

 

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...

I když oba letos oslaví kulaté padesáté narozeniny, nikdo by to do nich neřekl. Dodržují zdravý životní styl, milují sport a očividně jim k životnímu elánu dopomáhá i jejich vzájemná láska. Oba totiž doslova září štěstím.

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.