Osudové lásky Olivie Newton-Johnové (†73): Přitahovala špatné konce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Osudové lásky Olivie Newton-Johnové (†73): Přitahovala špatné konce!

Olivia Newton-John (†73)
Olivia Newton-John (†73) (profimedia.cz)

Byla idolem 80. let a mohla mít, koho chtěla. Přesto si příliš štěstí nevytančila... Milostný život zesnulé Olivie Newton-Johnové (†73), která v pondělí podlehla rakovině prsu, nebyl procházkou růžovým sadem. Osudoví chlapi hvězdu Pomády pořádně potrápili!

První manžel Matt: Utekl jí s chůvou! Když bojovala s rakovinou... První manželství Olivie skončil zlomeným srdcem. Její manžel, tanečník a herec Matt Lattanzi (63), jí totiž utekl s chůvou v době, kdy ho nejvíce potřebovala – chvíli poté co jí byla v roce 1992 poprvé diagnostikována rakovina prsu! Pár se seznámil v roce 1980, o čtyři roky později se vzali a dva roky po svatbě se jim narodila dcera Chloe (36).

Po hrozivé diagnóze a s ohledem na to, že Matt byl v roce 1993 zaneprázdněný natáčením v televizi, se oba přestěhovali z USA na farmu do Walesu a najal si na pomoc atraktivní chůvu, cyklistku Cindy Jessupovou (60). Jak to tak bývá, neposedný Matt se dal se Cindy dokupy a Olivii opustil, rozvedli se v roce 1995. „Bylo to bolestné, ale nikdy jsme se nepohádali. Kvůli dceři jsme se snažili zůstat přátelé. Myslím, že by naše manželství stejně skončilo, rakovina to jen urychlila,“ tvrdila tehdy herečka. Lehkou útěchou mohl být fakt, že svazek s chůvou exmanželovi nevydržel, v roce 2007 se po deseti letech rovněž rozvedli.

Eliška Balzerová: Alžběta z Nemocnice na kraji města a její život

Video se připravuje ...

Milenec Patrick: Ztratil se v moři!

Nafingoval vlastní smrt? Olivii to nevyšlo ani napodruhé. Deset let udržovala poměr s fešným kameramanem Patrickem McDermottem (†48), než v roce 2008 záhadně zmizel. Během nočního rybaření u pobřeží Los Angeles si nikdo z 22 lidí na palubě lodi nevšiml, že Patrick najednou na palubě chybí, zjistili to až po návratu na souš. Policie dospěla k závěru, že vypadl z lodi a utonul, dodnes se ale tuto tezi nepovedlo podložit důkazy. Podle některých teorií muž fingoval svoji smrt a žije v Mexiku, aby se vyhnul dluhům z prvního manželství, po jehož konci vyhlásil osobní bankrot. „Nemyslím si, že se s tím někdy dokážu smířit. Dodnes mi vrtá hlavou, co se stalo,“ říkávala před smrtí Olivia.

Manžel John: Až do třetíce...

Co se vážných známostí týče, vyšlo jí to až do třetice, filmový producent John Easterling (70) se stal jejím druhým manželem v roce 2008 a zůstal s ní až do její smrti...

Pyšná princezna Alena Vránová: Dvě zpackaná manželství a tragická smrt jediné dcery

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.