Pauhofové přísně utajované těhotenství: Důvod vás překvapí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pauhofové přísně utajované těhotenství: Důvod vás překvapí!

Těhotná Táňa Pauhofová na slovenské premiéře pohádky Zakletá jeskyně
Těhotná Táňa Pauhofová na slovenské premiéře pohádky Zakletá jeskyně (profimedia.cz)

Slovenská herečka Táňa Pauhofová (38) co nevidět přivítá na svět svého prvního potomka, kterého čeká s o deset let mladším manželem Jonatán Pastirčákem (28). Své soukromí si tato dvojice velmi hlídá, a tak si s oznámením hereččina požehnaného stavu dali manželé načas. Táňa dokonce v jednu chvíli musela informaci přísně tajit…

V Česku i na Slovensku patří stále mezi nejobsazovanější filmové herečky, nyní však Táňa Pauhofová přesedlala na seriál Výjimečná Nikol, v němž ztvární hlavní postavu. Postava uklízečky Nikol ovšem ve scénáři těhotenství předepsané nemá, proto se muselo během půlročního natáčení přizpůsobovat vše tomu, aby tvůrci Tánino rostoucí bříško skryli. Dařilo se jim to především díky kostýmům a rafinovaným záběrům, na nichž nebylo nic znát.

Táňa Pauhofová v Poslední aristokratce září v roli velkoměstské dračice z New Yorku

Video se připravuje ...

Podle informací webu vipshow.cz je seriál slovenskou adaptací francouzského veleúspěšného seriálu HPI – Haur Potentiel Intellectuel. Hlavní postavou je uklízečka pracující na policejní stanici, která tajně přepíše informace týkající se aktuálního vyšetřování, čímž však policii nečekaně pomůže případ vyřešit. Jak zjistil slovenský web Pluska, Markíza se rozhodla držet se původní verze, kde hlavní postava těhotná není. Jelikož však tvůrci chtěli do hlavní role obsadit Táňu, byli se ochotni přizpůsobit situaci.

ROZHOVORY z premiéry seriálu. - Šestidílná špionážní minisérie Bez vědomí se odehrává v totalitním Československu krátce před revolučními událostmi roku 1989. Na obrazovky vstoupí stylově 17. listopadu 2019. - VIDEO

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.