Taťjana Medvecká se nezdá: Fandí fotbalu a pije pivo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Taťjana Medvecká se nezdá: Fandí fotbalu a pije pivo!

V seriálu Modrava hraje prodavačku z konzumu.
V seriálu Modrava hraje prodavačku z konzumu. (Foto FTV Prima, TV Nova)

To by do ní nikdo neřekl. Hvězda právě reprízovaného seriálu Policie Modrava Taťjana Medvecká (68) je fotbalová fanynka. Nasype křupky do misky, otevře teplou plzeň a ponoří se do hry. „Nejvíc mě baví emoce diváků,“ přiznává seriálová prodavačka z konzumu.

Na tribuně byla v životě asi jen dvakrát. „Kdysi dávno jsme s mým tatínkem byli na Strahově, hrálo Maďarsko proti Československu. A já jsem tak strašně fandila, že jsem přišla o hlas. Vůbec jsem pak nemluvila. A pak jsem byla taky na Spartě,“ vzpomínala herečka.

Rachejtle a křupky

Fotbalové fandovství jí vydrželo dodnes, i když na stadiony už nechodí. „Nesnáším takové ty hlupáky, kteří tam odpalují rachejtle,“ prozradila důvod. Fotbal si proto vychutnává raději v teple domova. „Je to úžasný. Sedíte, jíte cizrnové křupky, pijete teplé pivo, protože já piju zásadně teplou plzeň, a vidíte, jak Robert Lewandowski (polský fotbalový útočník, kopající od července za FC Barcelona, pozn. red.) maká. To je radost,“ rozpovídala se Taťjana ve včerejších Pohádkových 7 pádech Honzy Dědka, tentokrát na zámku v Nelahozevsi.

Herečka Taťjana Medvecká: Jsem babičkou na baterky

Video se připravuje ...

Nemravné prachy

Jediné, co jí kalí radost, je prý kolotoč peněz, který se ve fotbale točí. „To je nemravný,“ zdůraznila herečka.

Má to ráda rychlé

A jak to má herečka s dalšími sporty? „Miluju, když je hra rychlá. Ale třeba hokej tolik neprožívám, tam dokonce někdy cítím úzkost, když se hráči narážejí na mantinely. Přes spoustu reklam občas nevidím ani puk. A obecně nemám ráda surové sporty, jako je třeba box,“ prozradila už před časem Taťjana.

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka: Za koho zaskakovala v Marečku, podejte mi pero?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
František Klapal
9. 9. 2022 • 19:23

Však na tom není nic špatného. Já moji ženu také přivedl k fotbalu a teď čas od času i kouká na zápasy se mnou. Je pravda, že se zatím vyzná spíše v českém fotbalu, ve světovém tolik ne, ale zlepšuje se. Mimo jiné i díky článkům o známých fotbalistech na https://remiza.cz/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.