Anna Polívková se nezdá! Scény na place? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Anna Polívková se nezdá! Scény na place?

Anna Polívková
Anna Polívková (Martin Hykl)

Jen, co se představila v roli Jolany ve snímku Účastníci zájezdu, její popularita prudce vzrostla a nyní platí za nejobsazovanější a nejoblíbenější herečky. S věčně usměvavou blondýnkou to ale není žádný med. Na place si umí Anna Polívková (43) pořádně dupnout. 

Působí jako nevinná víla, jakmile jde ale o natáčení, probudí se v ní vůdčí krev. Jak sama přiznala v rozhovoru pro Sedmičku, ráda se dohaduje s režiséry a chce mít poslední slovo.

Čerstvý ženáč Bolek Polívka: Proč jsem nepozval všechny děti?

Video se připravuje ...

„Jsem spíš taková nespokojená. Znamená to, že mám neustále tendence třeba ten záběr zopakovat a mám pocit, že by se k tomu třeba ještě něco mohlo vymyslet,“ svěřila se Polívková.

Při natáčení nového filmu Kdyby radši hořelo ale držela svoje touhy na uzdě. „Režisér Adam Koloman Rybanský je sice mladej a začínající, ale má obrovskou autoritu. Všichni jsme tomu na place podlehli, protože on přesně věděl, co chce. Tím pádem jsem neměla pochybnosti,“ vysvětlila.

Spot Díky pěstounství iniciativy Dobrý start

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
10. 8. 2022 • 12:05

Většinou podobné šeredky rády rozkazují a musí mít poslední slovo, snad si tím chtějí upozadit své mindráky ze své „krásy”.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.