Sámer Issa: Spal jsem s Ochotskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sámer Issa: Spal jsem s Ochotskou!

Otázkou je, zda v Sámerově loži spočinula ve středu večer tato neznámá dívka. S tou dorazil Sámer na druhé narozeniny klubu Misch Masch.
Otázkou je, zda v Sámerově loži spočinula ve středu večer tato neznámá dívka. S tou dorazil Sámer na druhé narozeniny klubu Misch Masch. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Sámer Issa (22) střídá své partnerky jako ponožky. Užít si nezávazný sex na jednu noc? To není pro Sámera žádný problém! Dokonce prohlašuje, že v jeho posteli skončila i herečka Michaela Ochotská (23), která hraje Edinu Krásovou v »nováckém« seriálovém hitu Pojišťovna štěstí. „Tu už jsem měl,“ chvástal se Sámer na křtu kalendáře Roberta Vana. Ochotskou jeho tvrzení nesmírně pobavilo!

„Ten si ale vymýšlí, potkali jsme se třikrát, a já si nepamatuji, že bych s ním někdy něco měla,“ řekla pobaveně Ochotská, která se nemohla udržet smíchy. „Možná mě má ve své fantazii a touží po mně. To je jediné, čemu bych u Sámera věřila. Vždyť on je pro mě hrozně mladičký,“ řekla deníku Aha! herečka, která už delší dobu žije se svým přítelem.

Po několika panácích je Sámer zřejmě schopen říct i to, že si užil sex s králíčkem Azuritem. Je to prostě kecal, který se snaží vždy pobavit své okolí a je mu jedno, koho si vezme do úst. Je víc než jasné, že ani ve čtvrtek večer neskončil s Michaelou Ochotskou, na druhých narozeninách klubu Misch Masch totiž líbal neznámou blondýnu a kdoví, jestli spolu strávili i noc.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.