Kristýna Hrušínská čeká miminko! Těhotná jsem byla už v Playboyi, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kristýna Hrušínská čeká miminko! Těhotná jsem byla už v Playboyi, tvrdí

V Playboyi už byla těhotná.
V Playboyi už byla těhotná. (foto Aha! – Daniel Černovský, Instagram.com, Playboy)

Radostná zpráva se nese hereckým světem. Klan Hrušínských se už brzy rozroste o dalšího člena. Kristýna Hrušínská (37) se totiž stane podruhé maminkou. S manželem Matějem Balcarem (31) už má herečka syna Vojtu (5), v zimě se stanou čtyřčlennou rodinou.

Radostnou novinku Kristýna Hrušínská samozřejmě nejdřív svěřila manželovi. Jistá si ale úplně nebyla... „Žádné speciální oznámení jsem nedělala. Jednoduše jsem mu řekla, že jsem nejspíš těhotná a půjdu na kontrolu k doktorovi,“ svěřila Aha! Kristýna, která má aktuálně za sebou období prvního trimestru.

Dva v Playboyi

To ovšem znamená, že když pózovala na samém začátku května pro vyhlášený pánský magazín, byla už v radostném očekávání. „Jsme na těch fotkách ve dvou,“ přiznala herečka. Tehdy to ovšem kromě ní věděl pouze její muž. „Manžel mi řekl, že jsem to focení stihla na poslední chvíli,“ usmívá se Kristýna, která je šťastně vdaná za režiséra Matěje Balcara.

Režisér Pánského klubu Matěj Balcar a jeho žena Kristýna Hrušínská o nevěře

Video se připravuje ...

Dojatí rodiče

Následovalo oznámení příchodu vnoučete rodičům Janu Hrušínskému (67) a Miluši Šplechtové (64). „Když jsem to našim oznámila, byli nadšení a dojatí,“ vyprávěla Kristýna. A co prvorozený syn Vojta říká na to, že se stane velkým bráchou? „Těší se. Nijak zvlášť ho na to ale nepřipravujeme. S Matějem jsme rádi, že Vojtík nebude sám. Necháme ho určitě mluvit do výběru jména,“ je odhodlaná herečka, kterou proslavil i seriál Ulice. Jestli se ale Vojta může těšit na brášku, nebo sestřičku, zatím nastávající rodiče nevědí. Říct si to prý ale od lékařů nechají.

Stálá kocovina

A jaké je hereččino druhé těhotenství ve srovnání s tím prvním? „Ve druhém měsíci jsem si připadala, jako bych měla permanentní kocovinu. Tedy kromě toho, že jsem nezvracela. Mám rovněž pocit, že to na mně bylo mnohem rychleji vidět, než když jsem čekala Vojtu. To tak ale prý bývá,“ prozradila Kristýna Hrušínská.

Dcera Jana Hrušínského Kristýna se svlékla pro pánský magazín: Rodičům to zatajila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.