Rezková to naložila Gottové: Mrazivý ortel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rezková to naložila Gottové: Mrazivý ortel!

Loučení Šárky Rezkové s Dominikou Gottovou prý bylo emotivní
Loučení Šárky Rezkové s Dominikou Gottovou prý bylo emotivní (archiv CNC)

Bývávaly kamarádky. Ale jen do té doby, než Šárka Rezková nejstarší dceři Karla Gotta, Dominice Gottové (49), poskytla útočiště. Poté, co kvůli ní málem vyhořela a namísto omluvy se dočkala mediální ostudy, se rozhodla s Dominikou přerušit veškeré kontakty. Přes média jí vzkázala, ať se jde léčit.

Gottová měla údajně obtěžovat syna Rezkové, ten byl v té době ještě mladý klučina. Největší problém ale přišel, když Gottová v domě Rezkové usnula se zapálenou cigaretou a zapálila celý pokoj. Poté zasáhl Šárčin partner nařídil, aby Gottová dům, kde našla v nesnázích domov, opustila. 

Dominika Gottová: Prorazila v Německu, jako táta! Rádia zahrála její píseň Pro tebe

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

S tím se ale Gottová vyrovnávala po svém a na Šárku plivala špínu, kde se jen dalo. Zpěvačku osočila z toho, že svého přítele podvádí a že si od ní chodila půjčovat peníze. Přitom bylo jasné, jak hluboko do kapsy Gottová má.

„Chcete pomoct, chcete pomoct bezelstně. Nikdy jsem si na nic nehrála, nemám to ráda, všechno jedu napřímo. Nechtěla jsem se dostat do žádné pavlačové mediální války. Bohužel se to stalo a s Dominikou jsem pak přestala komunikovat,“ řekla Super.cz Rezková a dodala: „Přes noviny jsem jí vzkázala, že jí moc přeju štěstí a to, aby se začala léčit a uzdravila se. Jinak s ní nekomunikuju, protože to nejde. Sama si myslí, že s alkoholem problém nemá, tak jí pomoct nejde. Takže s ní už ty dva roky nejsem v kontaktu, nevyhledávám ji a naopak. Ale byl to tedy dobrý úlet.“ 

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
7. 8. 2022 • 11:30

1pravda1: Gott byl svobodný, mohl si dělat,co chtěl. Navíc mu ženské lezly samy do postele jako matka Dominiky nebo matka Lucky.

Dianthos
7. 8. 2022 • 01:50

On neměl jinou možnost, než matce vnučku zapírat. Jeho matka byla velice autoritativní a donutila by ho, aby se s matkou Dominiky oženil a žil rodinný život. To on ale nechtěl. Měl své plány.
Kdyby ho maminka více respektovala, tak vnučku zřejmě mohla mít.
Proč by zapíral Lucii své přítelkyni Jitce, to netuším. Protože on své přítelkyně také tajil a když byl s Ivanou, tak už o nich mluvit nesměl, jakoby nebyly.
Karel chtěl být volný pro své fanynky. Byla to jeho image, která zvyšovala jeho popularitu.

Dianthos
7. 8. 2022 • 01:42

Tehdy vypovídali všichni tři. Dominika, Šárka, i ten její slavoman. Noviny plné jejich rozhovorů a fotografií. Kdybyste tu kauzu sledovali, věděli byste to také.

1pravda1
6. 8. 2022 • 23:55

máš smůlu, stovkami žen se chlubil sám Gott než poznal ivanu... a že dítě tajil před svou matkou - také psal... nevíš, nepiš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.