Bohdalová úplně bez sebe: To budu dělat i zadarmo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bohdalová úplně bez sebe: To budu dělat i zadarmo!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

„Role mě musí tak zaujmout pravdou, že já se do té postavy potom oblíknu. Musím té postavě věřit. Já ihned odmítnu, když tomu nerozumím," tvrdí Jiřina Bohdalová, které dnes chybí scénáristé typu Jiřího Hubače (†82).

„Zajímá mě charakter postavy a příběh. Jenže bohužel těch Hubačů je tady málo. Chybí tu ti, kteří psali ty nádherné ságy, co se hrály samy. Když jsem to tenkrát četla, já byla úplně bez sebe, a kdyby u toho nebyl produkční, řekla bych, že to budu dělat i zadarmo," posteskla si jednadevadesátiletá herečka. A jak to má s hraním aktuálně?

Jiřina Bohdalová vyvedla ve Varech vnuky: 

Video se připravuje ...

„Mně se tam nechce, ještě v pět hodin si říkám: „Kdyby tak vyhořelo divadlo ... Já bych to zahrála jindy. Ale pak vám najednou publikum předá energii a to je neskutečný. Tam se poprvé někdo zasměje a já jsem, jako když mě někdo polije živou vodou. To je nádherný," přiznala Jiřina Bohdalová v Sedmičce.

Vnuk Bohdalové (91) otevřeně: Pravda o babičce Jiřině! Co jí utajil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.