Skoro rozvedený Roman Šebrle: Přiznal nový vztah | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skoro rozvedený Roman Šebrle: Přiznal nový vztah

Mejdan po tiskové konferenci FTV Prima: Roman Šebrle
Mejdan po tiskové konferenci FTV Prima: Roman Šebrle (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Moderátor Roman Šebrle (47) bude za pár týdnů oficiálně rozvedený. Se svou stále ještě manželkou Evou se údajně na všem dohodli a rozvod proběhl poklidně. Možná proto si sportovec pustil pusu na špacír a pronesl pár slov o své nové lásce.

Zanedlouho to budou přesně 4 roky od proslulé párty, na které se Šebrle odvázal víc, než by měl. Tehdy na veřejnosti divoce laškoval se sekretářkou, kterou si pak navíc odvezl taxíkem neznámo kam. I když mu tehdy jeho žena Eva nevěru odpustila, jejich vztah po roce vyhořel a oznámili rozvod. „Rozvod je těsně před dokončením. Brzy ze mě bude rozvedený muž,“ přiznal Roman pro eXtra.cz na letošním letním večírku televize Prima.

Hrozí exmilence Felixe problémy s finančákem? A hříšná noc Šebrleho

Video se připravuje ...

Mnozí možná očekávali, že jejich rozvod bude dramatický a budou létat talíře. Nicméně opak je pravdou. „My jsme měli co řešit, jsme ale rozumní lidé. Máme za sebou dvacet tři let a prožili jsme spolu spoustu krásných chvil. Na všem jsme se domluvili,“ svěřil se Šebrle.

Dokonce přiznal, že na to všechno už není sám. „Mám někoho,“ pronesl, ale dál to rozvádět nechtěl. Dle svých slov je nyní šťastný a identitu své nové přítelkyně si chce zatím nechat pro sebe.

Šebrle mluví o rozvodu, manželka to popírá. A Krampol se loučil se životem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5357732
7. 8. 2022 • 21:58

Jako sportovec to byl frajer. Teď se chová jako zastydlý puberťák.

Uživatel_5541667
7. 8. 2022 • 21:00

Skoro rozvedeny 🤣🤣 stastna to zena, ktora sa ho zbavila 👏👏

amej
7. 8. 2022 • 16:47

Tento ku..vník fakt někoho zajímá? Ten věrný nebude nikdy nikomu. Asi má pocit, že mu už odfrčel vlak tak si musí stále něco dokazovat. Je to chudák.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.