Manželka Růžičky pod palbou: Černá, umělá, zrůda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželka Růžičky pod palbou: Černá, umělá, zrůda!

Vladimír Růžička s manželkou
Vladimír Růžička s manželkou (Koláž VIPsport)

Nekompromisní vlna kritiky se nevyhnula ani manželce hokejového trenéra Vladimíra Růžičky (59), Marii (34). Ta se během dovolené, ze které sdílela jednu žhavou fotku v plavkách za druhou, dočkala pořádné palby na svůj vzhled. Neváhala si to ale se sledujícími vyřídit!

Bývalá tanečnice u tyče, která urvala srdce Růžičky, měla evidentně dost útoků na svůj vzhled a hejtrům pořádně vyčinila! „Ježiš ta je černá, ta je umělá, to je zrůda, vypadá na 50, přepálená, hubu jak kačer.... To je náš dnešní svět... nikoho nezajímá, jaký jsi člověk uvnitř, jaký je tvůj charakter, co obsahuje tvůj mozek... ne prostě pojďme soudit podle vzhledu, pojďme urážet, nadávat a ponižovat... Každý má přece nějakej vzhled, každý má rád něco jiného, každý je svým způsobem krásnej, ale to přece nevypovídá o tom, jakej je uvnitř. Nejdůležitější je být zdravej, šťastnej, být milovanej a milovat,“ vzkázala všem jednou provždy a vypnula možnost příspěvky komentovat, včetně těch, které hodnotily její údajnou manželskou krizi.

Marie Růžičková podpořila manžela

Do Turecka totiž nevyrazila s manželem, ale s maminkou a dcerou, takže okamžitě rozvířila vody. Na letišti si ji po návratu ale vyzvedl manžel a okamžitě ji zahrnul polibky! Pochyby o krachu manželství se tak rozplynuly jako pára nad hrncem. Společná dovolená je navíc na spadnutí! „Už jsme společně koukali, kam bychom chtěli, a slíbil, že se překoná a pojede,“ prozradila Marie pro eXtra.

Klíma s Růžičkou i o Pešánovi: Tlak je pořád. Dneska tam je, tak má moji podporu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5402355
7. 8. 2022 • 09:36

Jestliže se někdo dokáže znetvořit tak to v hlavě nemá v pořádku přirozená kráska to určitě není

sid_cz
5. 8. 2022 • 23:17

možná by si mařka měla položit jednoduchou otázku, jak jsem vypadala když jsem růžu sbalila, protože tak se mu libila, klon kačera s angry birds to asi nebyl

nika70
5. 8. 2022 • 18:34

Jsou to sice silná slova, ale je fakt, že nechápu, že některé ženské jsou tak nesoudné a takhle se dobrovolně hyzdí. Přitom by to byla jinak pěkná ženská. A divím se i chlapům, co to chtějí mít doma. Já bych se za takovou partnerku styděla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.