Studená sprcha pro Agátu: Aspoň zavři tu hubu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Studená sprcha pro Agátu: Aspoň zavři tu hubu!

Agáta se Spoukupem  v Marbelle
Agáta se Spoukupem v Marbelle  (instagram.com)

Aguš zase nadzvedla mandle sledujícím. Podělila se totiž o pár selfíček, na kterých je překvapivě bez Jaromíra, a kde nezapomněla na svůj typický »duckface«. Jak tohle mohlo asi dopadnout? 

Fanynky jsou, zdá se, ve formě! Hanychovou rozhodně moc nešetřily. Ta to za pár selfíček, kde špulí rty, pořádně schytala. 

„Tak zapatlanej tel, že nepotřebuju ani filtr, love,“ napsala si k příspěvku. Takovou vlnu kritiky ale patrně nečekala. „Tak trapné fotky, že ani není potřeba je sem dávat,“ objevilo se rychlostí blesku pod příspěvkem. „Ty brďo já si vyfotit takové fotky, tak si řeknu, že se mi ani jedna nepovedla, že na každé blbě čumím. A že se mi tahle situace stává často. No koukám, že stačí být celebrita a nemusím se za blbé fotky stydět,“ napsala další. 

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...

Některé komentáře byly tak útočné, že je Agáta musela raději smazat. I za to ale dostala pořádně za uši! „A sakra..jsem fanynka Aguš, ale co mě teď dostalo... je mazání komentářů. Proč, Agáto,“ rýpla si další z dam. 

Záhy se přidali i pánové! „Proč jsou všechny fotky jako do porno časopisu? Kde je nějaká přirozenost?“ obevilo se také pod příspěvkem. „ Aspoň zavři tu hubu, panebože,“ nasadil celému antré korunu Lu. Naštěstí má Agáta víc fanoušků než hejtrů, kteří se za ni neváhali postavit! „Krásná jsi moc a fandím Ti! Užívej život a s láskou je krásný. Nenech si ho nikým vzít, konečně je na tobě vidět, že jsi šťastná ,,ZÁŘÍŠ“ a to je podstata všeho. Přeji báječné dny plné lásky, štěstí, a klidu," podpořili ji například. 

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5312345
14. 8. 2022 • 11:49

Pane Soukupe, v mych ocich jste klesl. Skoda, vazila jsem si Vas.

illenne
7. 8. 2022 • 13:08

Proto maže ty komenty, které jsou ve většině pravdivé. Teď sbalila dle svých slov muže, který je multi bohatý, takže toho se nepustí. Jeho to bude stát majlant, ale má co chtěl. Jak říká můj známý, tohle ne, to už je tak profláklá osoba, že ho prostě nezajímá. Když ji slyšel ve videu, tak si zakrýval oči. Prý se na ni nedá ani koukat.

Kosodrevinka
6. 8. 2022 • 08:18

Dobré ránko, ráničko 5543343:

Ty si psík, ktorý zabreše, a nemyslíš všetko doslovne⛷️🤭😪
No věř mi, je to otřes, a při setkáni ve skutočnosti se mnou, přitom by bylo všechno ok a sluncem zalité🙂🌞☀️🌅

Tak hezký dník všem

pozdravuje vás z Tater
děvče snehem zaváté

Vlasta Chourová
5. 8. 2022 • 20:30

5559115 hele, já moc dobře vím, co jsem napsal, ale začal jsi mne bavit Takový poděs se jen tak nenajde, tak jsem ti opět odepsal, protože tvoje odpovědi jsou sice ubohé, ale úsměvné

stoneman003
5. 8. 2022 • 20:15

Uživatel_5543343 :

19:36 píšeš, že "Končím s tebou HOWGH."

a za pár minút píšeš nové hlášky...

Takže nevieš, čo píšeš pred pár minutami, problém s pamaťou, s IQ alebo nervičky vytiekli..Možeš si vybrať. Najskor všetko naraz...

A teraz s tebou už ja končím. Nemá zmysel s entitami tvojho kalibru strácať priveľa času, nestoja za to.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.