Další krize Tomáše a Tamary Klusových? JASNÝ DŮKAZ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další krize Tomáše a Tamary Klusových? JASNÝ DŮKAZ!

Tomáš Klus s manželkou
Tomáš Klus s manželkou (Instagram)

Světem prolétla zpráva o další manželské krizi Tomáše Kluse (36) a jeho ženy Tamary (34). Dojem, že mezi nimi není něco v pořádku, umocnil Tamařin odklon od sociálních sítí, kde je obvykle aktivní a kterému také předcházelo pár velmi smutných komentářů. Jenže, zdá se, že je všechno jinak!

Tamara se se svými 159 tisíci sledujících rozloučila poměrně náhle slovy: „Moje milovaná komunito. Včera ráno jsem se vzbudila s hlasitou myšlenkou. Nejdřív jsem měla v plánu psát sáhodlouhé psaní, ale není to potřeba. Rozhodla jsem se v pondělí vypnout všechny sociální sítě a strávit tak léto s mými nejbližšími bez telefonu v ruce a v neustálém a nekonečném propojení s virtuální realitou. A hlavně strávit část toho času sama se sebou a tvořit a mít víc času, protože poslední dobou mám pocit, že se mi čas někam ztratil.“ Spekulace o krizi v manželství na sebe nenechaly dlouho čekat. Všemu navíc nasvědčoval fakt, že Klus byl tou dobou na turné. 

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

Poslední zprávy ale nasvědčují spíš tomu, že se Tamara jen přesunula na Tomášův profil. Klus totiž publikuje jednu zamilovanou fotku za druhou, pod které připisuje láskyplné komentáře. „Děti jsou s babičkou a my se máme jenom pro sebe,“ pochlubil se snímkem s manželkou, ze které láska jen stříká. Je tedy vidno, že mezi těmito dvěma je všechno v nejlepším pořádku!

Tomáš Klus na MFF KV: Uvede svůj nový muzikál! Použil do něj všechny žánry!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Vojtech Janca
4. 8. 2022 • 17:57

Tomášovi a Tamaře držím palce aby se z krize dostali.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.