Svatba Čaputové jako politický tah?! Překvapivá slova partnera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svatba Čaputové jako politický tah?! Překvapivá slova partnera Juraje

Zuzana Čaputová s Jurajem Rizmanem.
Zuzana Čaputová s Jurajem Rizmanem.  (Instagram Juraje Rizmana)

Ačkoli si slovenská prezidentka Zuzana Čaputová (49) prošla rozvodem, na lásku rozhodně nezanevřela, ba naopak. Mnozí již začínají spekulovat nad tím, kdy uslyší svatební zvony. Údajně by to nemělo dlouho trvat. Jak to vidí její současný partner?

Vedle přítele Juraje Rizmana slovenská prezidentka Zuzana Čaputová jen kvete. Kdo si myslí, že vztah respektované političky je jen povrchní záležitostí a jako prezidentka si se svým partnerem nedopřává prosté zážitky, má se na omylu. „My si rozumíme v některých koníčkách, máme rádi turistiku, chodíme na procházky se psem do přírody, staráme se o zahradu, dům…“ prozradil slovenskému webu eva.pluska.sk Zuzanin partner Juraj.

Nejoblíbenější destinace českých politiků na letní dovolenou

Video se připravuje ...

Že je Zuzana Čaputová prezidentkou, ještě neznamená, že má na vše své lidi. I jako hlava státu chce být stále paní svého domu, který má plně pod kontrolou. „Lidi mají někdy zvláštní představy, ale u nás doma se normálně komunikuje, uklízí, vaří. Nemáme žádného kuchaře, paní prezidentka ráda vysává, umývá, a to až do té míry, že si při této činnosti odpočine. To se o mně říct nedá,“ přiznává Juraj Rizman.

Blesk Podcast: Návrhář Boris Hanečka promluvil o modelech pro Čaputovou

Video se připravuje ...

Svůj harmonický vztah by klidně mohli pozvednout na další úroveň, svatba dle Jurajových slov však není na programu dne, třebaže by si to někteří velice přáli. „Užíváme si, že nám je spolu fajn, máme se rádi, ale toto nyní není téma. Zejména kvůli té absurdní teorii o zvyšování popularity svatbou. Radši tři dny počkám, až přestane být prezidentkou, a potom si ji vezmu,“ oznámil prezidentčin přítel.



Přečtěte si
pravlast
4. 8. 2022 • 07:50

Asi ji něco svrbí,těžko řícit,ale pisálka asi svrbí ne-vzdělání,ono 'mít se na omylu¨nebo o společných koníčkách' opravdu nenapadne malého hlupčka. A že Čaputová je respektovaná politička??? Demokraticky vypněte a zakažte prolhané Aha,stejně jako weby.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.