Největší skandalista v rodině Žilkové? Aguš to není... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Největší skandalista v rodině Žilkové? Aguš to není...

Veronika Žilková porušila zákaz: Ukázala fotku svých dětí!
Veronika Žilková porušila zákaz: Ukázala fotku svých dětí! (Instagram, archiv)

Je sice pravda, že si Agáta Hanychová (37) svého času na účet připisovala jeden metál za druhým za skandály, v rodině má ale konkurenci. Kdo šlape kontroverzní prostořeké krásce na paty? 

Agáta Hanychová (37) před časem prohlásila, že má svoji životní formu a že své tělo hodlá vystavovat. Patrně ale inspirovala i bratra, Vincenta Navrátila (25). Ten totiž přislíbil všem svým příznivkyním, že si jej budou moci prohlédnout v plné parádě!

Se svými kolegy, Ondřejem Kubinou a Alexejem Kolvou, se má Navrátil ukázat v pokračování komediální série Mužketýři, prý dokonce už v jedné z úvodních scén. „V plánu bylo samozřejmě i to, že budeme hubnout do plavek, ale snaha byla marná, nedopadlo to úplně tak, jak bychom si všichni přáli. To můžou posoudit diváci, protože jsme tam opravdu úplně nahatí,“ slíbil Super.cz Navrátil.

Syn Žilkové Vincent Navrátil slavil mámy 60: Drahej dárek umí dát každej blbec!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
illenne
7. 8. 2022 • 12:43

Článek o ničem. Viděla jsem jen část situační komedie První dobrá, nedalo se na to dívat, opět rodina Žilkových. Přepnula jsem a vím, že tohle určitě vidět nemusím. Více věřím Cyrilovi s jeho kavárničkou Café Poeta. Ten se aspoň nikam necpe, za každou cenu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.