Má se Bagárová bát? Kontakty s mafií nemám, tvrdí Muradov | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Má se Bagárová bát? Kontakty s mafií nemám, tvrdí Muradov

Monika Bagárová a Makhmud Muradov teď řeší jeho zákaz vstupu do Čech
Monika Bagárová a Makhmud Muradov teď řeší jeho zákaz vstupu do Čech (Instagram)

I přestože vztah zpěvačky Moniky Bagárové (27) a MMA bijce Makhmuda Muradova (31) opět ztroskotal, na výchově dceři se oba rodiče chtěli rozumně domluvit. Muradov ale do Čech nesmí, svou dceru tak už dlouhé týdny neviděl...

Přes jedenáct let tu bydlel, pronajal si dům, ve kterém žil s přítelkyní, Monikou Bagárovou, a posléze i s dcerou Rumiou. Teď už sem ale nesmí ani na krok. Sám Muradov přitom tvrdí, že nikdo neměl sebemenší motiv mu zakázat do České republiky vstoupit. 

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

„Zákon jsem nikdy neporušil. Ani žádné kontakty s mafií nebo teroristy nemám a ani jsem nikdy neměl. Aspoň co vím. Zrušili mi vízum, dostal jsem jen vízum na výjezd z Česka. Mám teď zákaz se tam vrátit a nevím proč,“ posteskl si Mach podle eXtra.cz. Svoje označení za nebezpečí pro stát začal okamžitě řešit. Už teď je ale zřejmé, že půjde o běh na dlouhou trať.

 „Podali jsme žalobu na Vrchní soud, čekáme na odvolání. Musíme vyhrát, protože Česká republika, a to vím stoprocentně, neměla jediný důvod udělat to, co udělala. Opravdu nevím, kvůli čemu to je. Nevím o žádném jiném státě, který by se takhle zachoval k někomu, jako jsem já. Možná někomu ležím v žaludku. Prostě nevím. Tolik let jsem tam žil, platil vysoké daně, dělal jsem všechno, co jsem dělat měl…,“ dodal k věci Mach. 

Ten se musí zatím spokojit jen s tím, že dceru vidí přes videohovor. Jak ale sám přiznal, věří, že vízum nakonec dostane!

Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Naivní Fiala, učenlivý Ovčáček a Zemanova diagnóza



Přečtěte si
AHel
10. 12. 2022 • 16:12

Neseriozní tatar, co tu má co pohledávat, divím se paní Monice, asi bude mít v hlavě také slámu...bizardní výběr partnera na zplození dětátka!!!! Nerozumím tomu a vlastně mi to může být jedno. Bez vzdělání nicka, si nabrnkne tatara!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.