Musil v koncích? Slova o krachu vztahu s manželem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Musil v koncích? Slova o krachu vztahu s manželem

Moderátor Honza Musil s partnerem Jakubem
Moderátor Honza Musil s partnerem Jakubem (instagram)

Oblíbený moderátor Jan Gareth Musil (55) žije už devět let v registrovaném partnerství s Jakubem Garethem Bialým. Ačkoli jim to spolu neuvěřitelně klape, dělí je od sebe skoro čtvrt století. Musil si nedělá iluze, že jejich vztah to za čas podlomí. 

Ačkoli patří Musil a Bialý mezi stabilní páry české populární scény, které spolu překonaly i vážnou nemoc moderátora, kdy to vypadalo, že zůstane upoután na invalidní vozík, sám Musil by do budoucna svého manžela nerad brzdil. Otevřeně tedy už načali i téma, že by spolu jednoho dne nebyli.

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video se připravuje ...

„Ve 40 je člověk pořád aktivní. Potom přijde padesátka, je to trošku jiné, ale člověk, pokud žije jako já, nepřisuzuje tomu věku žádný význam. Teď mi bude 55 a je to zase úplně jedno. Ale utahaný jsem víc, podepsalo se na mně samozřejmě zdraví – to, co se mi stalo. Druhá věc je, že člověku začíná být líto, že jsme se nepotkali o 20 let dřív. To je věc, která mě trápí,“ posteskl si v pořadu Na kafeečko Miluše Bittnerové

„Potom mi bude 65, jemu bude taky o deset let víc, ale v otázce toho, co máme společně rádi a co nás baví, mi bude ujíždět vlak. Kubovi pořád říkám: „Jsem zvědavý, jestli se dožiju toho, že mi bude 85, budu tady u domečku sedět na lavičce, a budu šťastně koukat na to, že máš vedle sebe někoho mladšího.“ To je prostě realita. Nechci, aby měl doma zaprděného dědka. On se mi směje, ale já si myslím, že nejlepší odměna pro každého člověka v páru je, když vidí toho druhého šťastného,“ konstatoval smířeně.

Munzara vyprovodí letadla! A Musil už se postavil 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Fran Buriankova
8. 12. 2022 • 16:46

Co to tady melete za blbosti? Jakým právem se vyjadřujete k životu nebo vztahu někoho jiného? Věřím, že většina z vás, co tady píšete ty urážky, nesahate charakterem panu Musilovi ani po kotníky.

nabuchodonozor
13. 8. 2022 • 10:32

Musil nikomu neubližuje, je hodný a citlivý. Ne každé partnerství je o nějaké "prasárně". Má krásný vztah ke zvířatům i k lidem, tak ho nechte na pokoji. (Nejsem gay)

Shane26
8. 8. 2022 • 20:36

Nazývat tuhle prasárnu v rozporu se zákonem manželství je fakt mimo mísu! Je to jen registrované s.r.o. a naprostý hnus. Zvlášť když před tímhle Košičanem to ještě střídal jak fusekle...

Shane26
8. 8. 2022 • 20:30

No, na wikipedii je info, že mu postelí prošly 4 ženy. Taky svoji manželku prvně obtěžkal, když ani jeden nebyl plnoletý, pro svatbu je museli úředně zplnoletit. Není tam ani uveden rok rozvodu, jen že po čase, v r.2007 si zaregistroval prvního chlapa, se kterým se zřejmě stýkal, když měl ještě rodinu, toho ale v r. 2012 opustil, pak to rychle střídal, homosexuál a pedofil v jednom, dal se pak dohromady s tím Slovákem, taky o generaci mladším, a aby byli světoví, přidali si to vložené jméno Gareth. A jinde článek z aktuální doby uvádí, že si klidně dovede představit život i ve třech!
Wiki ani neuvádí ani jméno rodičů,
tak buď byl nalezenec nebo s ním nechtěli být víc spojováni a já bych se jim ani nedivil! Je to nezodpovědné zvíře, které zplodí dvě dcery a pak jim připraví z ostudy kabát! Co na něm viděla ta Iveta, matka obou holek, je mi záhadou!
Jak něco takového může vůbec existovat?! Sobecké monstrum...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.