Oldřich Kaiser: Kolaps při představení, výbuch sanitky a zděšení diváci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Oldřich Kaiser: Kolaps při představení, výbuch sanitky a zděšení diváci

Požár sanitky pražské záchranné služby na Žižkově. (29. červenec 2022)
Požár sanitky pražské záchranné služby na Žižkově. (29. červenec 2022) (Aktu.cz)

Oldřich Kaiser (67) spolu s parťákem Jiřím Lábusem (72) zažili včera v Praze zřejmě nejdramatičtější představení své dosavadní herecké kariéry. 

„To se té paní udělalo špatně z tebe, já se jí ani nedivím," pronesl Oldřich Kaiser k Jiřímu Lábusovi, když spatřil, kterak pod pódiem zkolabovala jedna z divaček. „Já jsem se přitom na vás tolik těšila," špitla indisponovaná návštěvnice. „My na vás taky pani," opáčil Kaiser, načež celé divadlo sledovalo, jak starší ženu odvádějí přivolaní záchranáři. To ale nebylo zdaleko všechno, to opravdové drama mělo totiž teprve přijít!

Požár sanitky pražské záchranné služby na Žižkově. (29. červenec 2022)

Během chvíle totiž nedaleko pódia zazněly v rychlém sledu dva výbuchy! „To bylo fakt blízko," přerušil Kaiser výstup, načež představení zanedlouho přetl i zvuk sirén hasičkého vozu a šokovaní diváci zaregistrovali, jak za scénou sprintují hasiči v plné výbavě.

Kaiser s Lábusem oživili Kouzelníka! Čulibrk, vozembouch a Lábus v plavkách

Video se připravuje ...

„Víte co, uděláme si přestávku dříve a vy se půjdete podívat, kde hoří," odlehčil situaci herec. A co se stalo? Sanitka, která přijela pro omdlelou ženu vybuchla a skončila v plamenech. Nikdo přitom naštěstí zraněn nebyl a tak Kaiser s Lábusem mohli představení v rámci Hvězdného léta pod žižkovskou věží konečně v klidu dohrát až do zdárného konce.

Rozverná dvojka Kaiser a Dáša Vokatá: Natočili i své »vrabčení«!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.