Královská veselka Karlose Vémoly a Lely Ceterové: Rozvášnil je Rytmus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Královská veselka Karlose Vémoly a Lely Ceterové: Rozvášnil je Rytmus!

Oslavy po svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové: Rytmus
Oslavy po svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové: Rytmus (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Přesně takhle si svůj den »D« představovali. Svatba bijce Karlose Vémoly (37) a Lely Ceterové (33) gradovala a gradovala, až vygradovala monstrózní afterpárty, na níž ženich s nevěstou protancovali střevíce.

Po setmění si král Oktagonu s nevěstou nejprve užíval minikoncert rappera Rytmuse. „Díky za pozvání. Buďte šťastní,“ vzkázal novomanželům umělec, který v romantických kulisách Občanské plovárny rozpumpoval lehce unavené hosty strhujícím vystoupením. Vémola byl koncertem příjemně šokován a potešen. Nečekal to! Šťastní byli všichni. Největší rachot ale začal, když už se svatebčané pomalu trousili do pražské noci.

Patrik "Rytmus" Vrbovský

Video se připravuje ...

„Nonstop, já chci žít nonstop,“ řval do mikrofonu Karlos hit Michala Davida. Sbory mu u toho dělal Sagvan Tofi. Rozesmátá nevěsta s ohromujícím výstřihem při tom tleskala jako o život, což divocha Vémolu rozněžnilo natolik, že se ladným krokem vydal na parket, kde vzal lásku kolem pasu a vystřihl píseň Každý mi tě, lásko, závidí zpíval zápasník, než se s novou paní Vémolovou vydal na žižkovský vysílač – místo, kde měli první rande. A místo, kde si užili první noc coby manželé.

U prvního tance novomanželů Vémolových nechyběly ohnivé efekty.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.