Královna musí prskat vzteky! Tohle Kate a William vážně přehnali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Královna musí prskat vzteky! Tohle Kate a William vážně přehnali

Kate a William budou mít co vysvětlovat
Kate a William budou mít co vysvětlovat (ČTK/Kirsty Wigglesworth)

Za zdmi Buckinghamského paláce je zase pořádně veselo. Královna je silně znepokojená a Kate (40) s Williamem (40) budou mít co vysvětlovat! Porušili totiž její přísný zákaz!

Vzhledem k bezpečí totiž královna vyhlásila zákaz cestování vrtulníkem, a to i přesto, že princ William vlastní pilotní licenci. Nyní se však zdá, že se svou ženou Kate vycestoval proti vůli královny a na krátkou dovolenou použil zakázaný druh transportu.

„Vypadá to, že princ William a Catherine vzdorovali rozkazům královny. Tento týden byli viděni, jak nastupují do vrtulníku v zadní části Kensingtonského paláce, jeli si užívat krátké dovolené. Královnu to znepokojilo. Je královským protokolem, aby lidé cestovali v samostatných letadlech z velmi zjevných bezpečnostních důvodů,“ sdělil k věci královský expert Neil Sean. Dodal přitom, že předvolání královského páru na kobereček královny je na spadnutí a Kate s Williamem budou muset vysvětlit své činy. 

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Dianthos
27. 7. 2022 • 10:40

Splácali jste jablka a hrušky. Královna rozhodně nezakázala Williamovi létat vrtulníkem. Ale je zakázáno, aby v jednom letadle letěli dva přímí následníci trůnu. To znamená, že s Williamem nesmí létat jeho děti. A není to výmysl královny, ale daný bezpečnostní protokol, kterému se královská rodina musí podřizovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.