Jakub Štáfek do toho praštil: Lavi se oženil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jakub Štáfek do toho praštil: Lavi se oženil!

Jakub Štáfek se oženil
Jakub Štáfek se oženil (Instagram)

Matěj Jordán ze seriálu Ulice nebo zahozený talent, fotbalista Lavický, hvězda filmu Vyšehrad: Fylm, do toho práskl. Herec Jakub Štáfek (32) pojal konečně za manželku partnerku Dominiku Doležalovou (28), se kterou už má dcerku Olívii.

Štáfek svatbu ze všech sil tajil, vdavky ale na sociální síti provalil jeho kamarád, herec z Ulice a moderátor Vašek Matějovský slovy: „Když se vám žení kamarád, je to jedna věc, ale když se vám žení brácha, to je věc druhá,“ napsal ke snímku ze svatby. Kromě toho sdílel i video, na kterém si herec odnáší svou nevěstu v náruči.

Jakub Štáfek v 7 pádech Honzy Dědka prozradil, kdy se ožení

Video se připravuje ...

Na svůj velký den si Štáfek oblékl šedivý oblek. Nevěsta zase bílé šaty s dlouhou vlečkou a krajkovým zdobením. Se svou nyní již manželkou se Štáfek seznámil při natáčení seriálu Specialisté. „Zpětně říkám, že to byl nejlepší projekt, protože jsem tam našel budoucí matku svého dítěte a svou budoucí ženu. Takže já na to období, kdy jsem točil Specialisty, vzpomínám moc rád,“ uvedl pro pořad Život ve hvězdách.

Jakub Štáfek o své aroganci

Video se připravuje ...

Vydělal přes 100 milionů

Jakub Štáfek je solidní partie. Jeho fotbalista Lavi je učiněné eldorádo. Celovečerní film, letošní kasovní trhák Vyšehrad: Fylm už vydělal na tržbách přes 100 milionů korun, neboť ho vidělo přes 620 tisíc diváků! Štáfek byl nejen hercem, ale i scenáristou, producentem a režisérem snímku!

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.