Bohdalová & Jirásková: Vyměnily si role | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bohdalová & Jirásková: Vyměnily si role

Jiřina Bohdalová (květinářka Marie) sleduje na lůžko upoutanou Jiřinu Jiráskovou alias paní Kekulovou. Ve skutečnosti však sama »Bohdalka« hraje v nové Pojišťovně štěstí se sebezapřením kvůli svým zlomeným žebrům.
Jiřina Bohdalová (květinářka Marie) sleduje na lůžko upoutanou Jiřinu Jiráskovou alias paní Kekulovou. Ve skutečnosti však sama »Bohdalka« hraje v nové Pojišťovně štěstí se sebezapřením kvůli svým zlomeným žebrům. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Tomu se říká umění! Ačkoliv nestorka českého herectví Jiřina Bohdalová (76) trpí v reálném životě neskutečnými bolestmi kvůli zlomeným a zle pohmožděným žebrům, při úterním natáčení čtvrté řady Pojišťovny štěstí to byla ona, kdo musel dle scénáře zahrát utěšovatelku nemocné Jiřiny Jiráskové (76). Tu sice v Pojišťovně skolila mrtvice, ale ve skutečnosti je zdravá jako rybička!

„Dnes natáčíme v Thomayerově nemocnici a v Motole. Paní Jirásková ale byla jen ve dvaceti procentech obrazů,“ stačil nám během krátké přestávky vysvětlit režisér nejdražšího seriálu všech dob Jiří Adamec. Jiřinu Bohdalovou, které se jinak bolestí zkroucený obličej jako pravé profesionálce vždy po padnutí klapky změnil v rozzářenou tvář, Kateřinu Brožovou a Petra Nárožného jsme zastihli ve chvíli, kdy stáli nad nemocniční postelí Jiřiny Jiráskové.

„Paní Jirásková se podle scénáře právě probouzí z narkózy po operaci a ti tři ji mají utěšovat, že všechno dopadlo dobře,“ dozvěděli jsme se od štábu. První díly zatím poslední série velké televizní ságy se mají objevit na obrazovce už na podzim příštího roku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.