První slova nové lásky Dvořáka: Slovenka nešetřila detaily | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

První slova nové lásky Dvořáka: Slovenka nešetřila detaily

Jiří Dvořák a jeho nová známost.
Jiří Dvořák a jeho nová známost. (David Kundrát)

Než byli společně spatřeni na filmovém festivalu v Karlových Varech, o svém vztahu veřejně nemluvili. Až nyní se nová partnerka herce Jiřího Dvořáka (55), jeho slovenská kolegyně Martina Zábranská (28), svěřila s prvními detaily. Čím ji herec tolik uchvátil?

Znají se od roku 2012, kdy společně točili pohádku Šťastný smolař, osud je však spojil až nyní. Veřejnost nový herecký pár překvapil a lidé chtěli pochopitelně vědět, jak se tato dvojice dala dohromady. Detaily jejich seznámení se rozhodla poodhalit Dvořákova nová partnerka Martina.

Zapomnětlivý Bartoška, zpívající Trojan: Pokažené záběry z Anděl Páně 2!

Video se připravuje ...

„Poznali jsme se na natáčení pohádky Šťastný smolař. Už tehdy to byl člověk, na kterého jsem se nejvíc těšila. Ani jediná sekunda s ním strávená nebyla marná. Povídali jsme si celé hodiny," prozradila slovenské televizi Markíza herečka a moderátorka.

Už na samotném začátku charisma filmového čerta Uriáše jeho o sedmadvacet let mladší partnerce imponovalo, ta pravá jiskra ovšem přeskočila až o několik let později. „Byl velmi laskavý. Ale trvalo nějakou dobu, než jsme se potkali znovu. Tentokrát to bylo jiné a správné," cituje Martinu Zábranskou web tn.nova.cz.



Přečtěte si
veselabublinka
18. 7. 2022 • 15:51

Pohádku Šťastný smolař mám ráda, Dvořák je dobrej herec, ale když už nechce děti proč si vybírá partnerky které evidentně děti chtít budou? Bohužel Dvořák vypadá starší než je.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.