Burešová pod palbou! Místo Forejta se Evy zastal zpěvák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Burešová pod palbou! Místo Forejta se Evy zastal zpěvák

Eva Burešová očekává miminko s kuchařem Přemkem Forejtem.
Eva Burešová očekává miminko s kuchařem Přemkem Forejtem. (archiv Blesku)

Nový song Evy Burešové (28) a Přemka Forejta (34) nevzbudil zrovna vlnu pozitivních ohlasů. Veřejnost se do zpěvačky dost nevybíravě pustila. Aha! o tom informovalo včera. Zdá se ale, že tvůrce písně Žena z oceli, se s hejty na mladou talentovanou zpěvačku smířit nechce a hrdě se za ní i svoje dílo postavil. 

Burešová nemá oporu jen ve svém partnerovi, Přemkovi Forejtovi. Za její dobré jméno se rve i Vašek Noid Bárta. „Eva Burešová za mnou přišla asi před rokem s tím, že ji baví rocková hudba a že by si ráda vyzkoušela i něco tvrdšího. Na to konto jsme s Eliškou napsali Ženu z oceli. Poprosil jsem o pomoc i svoje kamarády z Dymytry, s kterými jsem dlouhá léta hrál, a nesměl chybět Přemek Forejt, protože výborně zpívá,“ popsal Bárta pro eXtra.cz.

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...

Z výsledku má evidentně radost a přiznal také, že rozporuplné reakce očekával. „Jsme spokojení. Samozřejmě jsme pak trošku od některých dostali ceres, ale to tak vždycky je, když je něco výrazného. S tím se musí počítat. Jsem za to docela rád. Horší by bylo, kdyby to nikoho nezajímalo. Takže mise byla splněná. Od začátku jsem klip uváděl jako skandální, a to se podařilo,“ stojí si za svým.

Hejty jdou mimo něj. „Tu kritiku jsem přestal číst, protože se samozřejmě vyrojili lidé, kteří se místo k songu vyjadřují k politice, covidu, MMA. A ti už jsou pak hnusně zlí. Nechtějí ani kritizovat práci jako ublížit, takže tohle fakt nečtu. Nenechali jsme si to zkazit,“ tvrdí Bárta.

Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.