Pořádný bizár Burešové a Forejta: Čeho je moc... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pořádný bizár Burešové a Forejta: Čeho je moc...

Eva Burešová a Přemek Forejt
Eva Burešová a Přemek Forejt (Blesk)

Před narozením společného potomka si Eva Burešová (28) a Přemek Forejt (34) chtěli splnit sen. Ale dostávají za to pořádně na frak! Píseň Žena z oceli, kterou společně nazpívali, moc příznivců nemá.

Burešová je v každém případě skvělá a talentovaná zpěvačka. Rockový song Vaška Noida Bárty jí ale, zdá se, zlomil vaz. Fanoušci jsou z výkonu rozčarovaní. Dojemnou píseň a klip, ve kterém se Forejt jako udatný rytíř vydává na záchrannou misi své přepadené těhulky, tak neminula pořádná kritika. 

Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život

Video se připravuje ...

„To je zpěv? Se omlouvám, ale uši mám zdravý,“ cituje například jednu z fanynek eXtra.cz. „Já to furt nechápu. Hlavně všechny ty pochvalný komentáře, jak je to dojemný a nefalšovaně zamilovaný. Jsem nečekala, že se takovýho bizáru dožiju. Jako vím, že Přemek chtěl být vždycky herec, ale tohle mi fakt hlava nebere,“ píše další.

Najdou se i tací, kteří se domnívají, že Burešové už je obecně trochu dost. „Je to fraška. Cpou ji opravdu už všude, i když talentu moc nezískala. Zpívat neumí, hrát neumí, je jenom hezká, a to je vše. ​Nechápu, proč se všude cpe, že nemá žádnou soudnost,“ objevuje se také v komentářích. Moc úspěchů nesklidila ani partnerka Vaška Noida Bárty, Eliška, která se postarala o slova k písni. Podle mínění okolí spíš text vytvořil náhodný generátor slov. 

A jak se ke kritice staví sama Burešová? Je nad věcí. „Tyto komentáře vedou hlavně ženy. Ženy k ženám. Od těch mám vždy nejvíce hejtů na vše,“ vyjádřila se. 

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5339008
16. 7. 2022 • 07:05

Bože,ona je těhot­ná,,záz­rak,,j­ediná ženská na světě.Má si své soukromí hlídat a ne vystavovat břicho,ještě ať ukáže jak dobře kojí a další hnus na světě.Jako zpěvačka je slušná,jinak žádný zázrak­,nako­nec,je­jich problém,za blbost se platí.Ať se jim daří.😉

rydlo
14. 7. 2022 • 12:44

Už je v médiích a v TV přeBurešováno, ona jediná na světě je těhotná, že pořád vnucuje do bulváru fotky těhotenského břicha, jako by to byl nějaký unikát? A ona je jediná herečka, že se stále prezentuje jako hvězda? Proč se stále vnucuje, vždyt se tím lidem jen zprotiví. Herečka nic moc, někdy se na ni nedá ani koukat! Takových héreček, jako je ona, tu máme tři pr. kam se hrabou na opravdové hvězdy!

Dianthos
13. 7. 2022 • 23:11

To ne. Líbí se mi Přemkův hlas. Je zajímavý. Potřebuje se jenom vyzpívat. A Eva zpívá dobře. Patří k našim nejlepším zpěvačkám.
Píseň se mi celkem líbí. Žádný zázrak, ale špatné to není.

Dianthos
13. 7. 2022 • 23:08

Nejvíc hejtů má od žen? Samozřejmě! Kolik mužů je aktivních v diskusích? Kolik z nich zajímá těhotenství nějaké zpěvačky? Kolik mužů jí dává "to se mi líbí"? Kdo drží ve společnosti nějakou morálku? Vychovává?
Kdyby to bylo na mužích, chodily by ženy téměř nahé.
A ti muži, kteří jsou pohoršeni kojením na veřejnosti a odhalováním těhotenských břich (a je jich dost), se znechuceně otočí a určitě nebudou ztrácet čas komentáři a výchovou nějaké cizí ženy. Vlastní manželce by to ale nedovolili.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.