Veronika Khek Kubařová se nezdá: Hrátky s prostitutkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kubařová se nezdá: Hrátky s prostitutkou?

S manželem Pavlem Khekem, když tančila ve StarDance.
S manželem Pavlem Khekem, když tančila ve StarDance. (David Kundrát, FTV Prima, archiv Městského divadla Mladá Boleslav)

Krásná Veronika Kubařová (35) se proslavila zejména rolemi princezen. V pořadu 7 pádů Honzi Dědka šla ale korunka stranou a Veronika se pořádně rozjela. Práskla na sebe i pikanterie z milostného života?

Zatímco některá seznámení začínají romanticky, moment, kdy se dala Kubařová dohromady s budoucím manželem Pavlem Khekem, zas taková slaďárna není. Hned si ji totiž pořádně proklepnul. 

Veronika Khek Kubařová zpívá písničku z Tajemství staré bambitky 2 v novém klipu z filmu

Video se připravuje ...

Khekem si Kubařové všiml už hned při první zkoušce.  „Jedna z prvních věcí, kterou jsem tam zkoušela, byl Miláček, tam jsem hrála prostitutku. On to obsazoval a všechny moje výstupy spočívaly v nějakém striptýzu. Nevím, jestli to obsazoval s výhledem do budoucna, nevím, možná jo, ale oba jsme byli šťastně zadaní jinde. Ale režiséři rádi do takových rolí obsazujou mladé herečky, které ještě nevzdorují. V dalším představení jsem hrála taky prostitutku a pak jsme se vzali,“ zavzpomínala Kubařová na seznámení s manželem. 

Veronika Khek Kubařová: Přestaňte se mě ptát, kdy budu těhotná!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.