Přírůstky v rodině Karla Gotta: Lucie má další dětičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Přírůstky v rodině Karla Gotta: Lucie má další dětičky

Karel Gott s Lucií.
Karel Gott s Lucií. (archiv Kovaříkových, ara)

Druhá dcera Karla Gotta (†80) Lucie Valčíková (34) rozšířila novou rodinu s druhým manželem Lukášem (29) o další členy. „Máme pejsky,“ pochlubila se Lucie vesele. „Měla jsem pejska naposledy jako malá a Luky pejsky také miluje. Udělali jsme si radost,“ říká spokojeně.

Když přišli na svět synové Vojta (11) a Jan (9), měli doma morčata. Pak si pořídili kocoura a nyní mají konečně i psí mazlíčky.

Lucie Valčíková se svým miláčkem.

Kde je teď Gottova fenka Stella (9)? Takhle řádí v novém domově!

Video se připravuje ...

S rodokmenem

A nejsou to jen tak obyčejní voříšci. „Ten hnědý je Choco Biewer Loki a ten druhý klasický Biewer Terier. Máme je od skvělé chovatelky Siu de Angel,“ vysvětluje Lucie. Vybrala si tyto rasy, protože pejskové jsou velice chytří, učenliví, hraví a poslušní. „Jsou to naše malé dětičky,“ naráží Slavíkova dcera na to, že její bývalý manžel Jan (41), s nímž má dva syny, přivítal nedávno na svět holčičku Nelly. Kluci tak mají sestřičku.

Svatební host

Prvního psího kamaráda si Lucie s Lukášem přivedli domů už před půldruhým rokem a zúčastnil se tak i jejich svatby loni v listopadu. „Byl nejoblíbenějším hostem, když jsme měli náš den a řekli si »ano«,“ vzpomíná novopečená paní Valčíková. Druhý je vlastně ještě štěně, je mu pouhých pět měsíců. Milují je prý i Gottovi vnuci. „Mazlí se s nimi a rádi je venčí. Hlavně Honzík,“ prozradila ještě Lucka.

Dáda Patrasová přiznala alkohol!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
5. 7. 2022 • 03:50

Lucie Valčíková opravdu není dcerou Karla Gotta. V roce 1991 závistivý muž lhal v televizi RTL, aby Karel Gott byl homosexuál. Tehdejší německý manažer Karla Gotta je zlý a primitivní muž, který jde pro peníze přes mrtvolu. Proto tento manažer ovlivnil falešně Karla Gotta, protože manažer řekl Karlu Gottovi: „Karle, chovej se na veřejnosti tak, abys měl ještě druhou dceru, takže už nikdo nemůže říkat, abys byl homosexuál.“ Karel Gott bohužel na to poslouchal a se hrál na veřejnosti hloupé a falešné divadlo s Luckou Valčíkovou jako jeho druhá dcera, což samozřejmě nebylo v pořádku od Karla Gotta! Mezitím Karel Gott se moc stydí za to a se omlouvá.

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často ona nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta, ona musí se velmi stydět, ona se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, on psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, on zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože on to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Dianthos
4. 7. 2022 • 12:24

Ivana dává najevo, jak zadobře je s druhou Gottovou dcerou a že tedy rodina drží pohromadě až na vyvrhela prvorozenou Dominiku?
Lucie se přece vždy držela dál od bulváru. A najednou má fotografii na Instagramu Karla Gotta?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.