Trvalé následky kvůli dětem! Bohdalová na rovinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trvalé následky kvůli dětem! Bohdalová na rovinu

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Blesk:foto CNC: Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek)

Herečka Jiřina Bohdalová (91) na MFF Karlovy Vary přiznala, že už se brání dalším nabídkám na večerníčky i role, kde by musela mluvit svým křaplavým křemílkovským hlasem. Při práci na milovaných večerníčcích si ten svůj totiž nenávratně poškodila.

Populární herečka to prozradila v Karlových Varech coby host Libora Boučka v jeho talk show v rámci stánku Iqos. „Nedávno mi někdo telefonoval, já se ohlásila a na druhém konci se ozvalo: Dobrý den, pane, je prosím doma paní Bohdalová? Už mám hlas jako chlap! Zničila jsem si ho kvůli vašim dětem!“ smála se Bohdalová, která svým skřehotáním namluvila třeba Křemílka a Vochomůrku, Rákosníčka nebo Malou čarodějnici.

Vnuk Bohdalové (91) otevřeně: Pravda o babičce Jiřině! Co jí utajil?

Video se připravuje ...

Teď už proto podobné věci dělat nechce, případně pouze výjimečně. „Třeba Heleně Vondráčkové jsem k narozeninám namluvila zdravici jako Křemílek, ale to je pro kamarádku,“ dodala. Bohdalová dnes z festivalu odjíždí, míří se svými vnuky Markem a Vojtou na dovolenou do Řecka. Zbytek léta pak hodlá strávit na své milované chalupě.

Jiřina Bohdalová vyvedla ve Varech vnuky: Čeká je velká cesta!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
5. 7. 2022 • 10:56

Ono cigarety také mohou za hlas, takže bych to tak neviděla,jak se píše a tato paní ve svém věku už by měla odpočívat.

defakto
4. 7. 2022 • 22:30

...sama si svůj hlas zničila , nikdo z nás to po ní nechtěl ! Její hlasové , ale taky obrazové pitvoření se mi nikdy nelíbily !
Pochybuji , že se líbily samotným dětem !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.