Z premiéry komedie S pravdou ven: Rychlý hrál jako o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Z premiéry komedie S pravdou ven: Rychlý hrál jako o život!

Petr Rychlý běhal ve vedru na pásu.
Petr Rychlý běhal ve vedru na pásu.  (Foto Aha! – Martin Hykl, Profimedia.cz)

Při premiéře divadelní komedie S pravdou ven pod pražskou žižkovskou věží panovalo takové vedro, že měli diváci co dělat, aby to vydýchali. Co teprve oba protagonisté Petr Rychlý (56) a Luboš Veselý (60)! Hru režíroval Petrův syn Ondřej Rychlý (29) a ten tatínkovi ještě přisoudil běžecký pás. Diváci se tak chvílemi báli o hercův život.

Představitel primáře Mázla ze seriálové Ordinace, který před deseti lety prodělal v civilu infarkt, ale ukázal, že ho jen tak něco neskolí. Při běhu neztratil glanc a dával to i s poměrně náročným textem. Někteří fanoušci pak přiznali, že jim herec připadá s plnovousem starší.

Rychlý si ho nechal narůst kvůli roli nově zvoleného francouzského prezidenta, který má problém přednést inaugurační řeč, ale vyžádalo si to jedno natáčení. Pak prý vousy zase shodí a hned zázračně omládne! Jeho kolega Veselý alias dědeček ze seriálu Kukačky nemusel na jevišti v roli psychiatra, který má prezidentovi na poslední chvíli pomoci z nesnází, tolik běhat.

Petr Kolář: Exekuce a prodej domu! A Rychlý mlží o útoku mafie

Video se připravuje ...

Přesto stejně jako jeho parťák neslezl dvě hodiny z jeviště. Diváci pod žižkovskou věží je odměnili závěrečným potleskem vestoje. S tím, že ho režíruje syn, neměl Rychlý problém. Spíš naopak. „Potkalo nás životní štěstí, a to v tom, jak se vzájemně respektujeme. Při zkoušení zmizely role otců a synů, ale byli jsme si vzájemně kolegy,“ prozradil táta Petr. A ještě vysekl synkovi velkou poklonu: „Ondra režii nevystudoval, má konzervatoř, ale jako režisér je sakra skvělej!“

Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci zemře?! Takhle Badinkové oznámí jeho smrt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.